Produkt og design (Interior design)

Når Broste holder middag….

… ser det så smukt ud.

Når Broste holder middag....

Når Broste holder middag....

Med Allan og Trine fra Bungalow5 på borddækningsholdet og Emmerys på madholdet, kan man glæde sig til en smuk og velsmagende aften. I en taglejlighed i Store Strandstræde i København med udsigt til solnedgang over byens tage var denne location perfekt.

Brostes interiør og lys skabte en smuk stemning, og det var lækkert at se det hele i brug. Særligt det populære smukke spisestel, som jeg må eje hjem til!

Se billederne taget af dygtige Line Thit Klein og fornem stemningen fra THE DINNER

English:

The Dinner

When Broste invite to dinner, it is a beautiful experience.
With Allan and Trine from Bungalow5 on the table setting team and Emmerys on the food team one can look forward to a beautiful and tasty evening. In an penthouse apartment in Store Strandstræde in Copenhagen with a view of the sunset behind the rooftops, the location was a perfect match.

Brostes interior and lighting created a great atmosphere and it was nice to see it all in use. Especially the popular beautiful dinnerware that I have to own.

See the pictures taken by talented Line Thit Klein

Når Broste holder middag.... Når Broste holder middag.... Når Broste holder middag.... Når Broste holder middag.... Når Broste holder middag.... Når Broste holder middag.... Når Broste holder middag.... Når Broste holder middag.... Når Broste holder middag.... Når Broste holder middag.... Når Broste holder middag.... Når Broste holder middag.... Når Broste holder middag....

 

Når Broste holder middag….
Artikel
Når Broste holder middag….
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply