Pudertema: Luksus vs. Budget

Det er lidt vildt at opleve, hvordan de store bolighuse lynhurtigt finder inspiration hos vores stærke designbrands. Da jeg skulle lave dette pudetema, blev jeg overrasket over, hvor mange ligheder der er blandt varehusenes design kontra de stærke design brands som By Nord, Louise Roe m.fl.

Så er spørgmålet bare, er du til Luksus eller budget? Jeg selv, tjah… jeg er til et miks af hver. Jeg synes det er skønt at kunne blande, jeg har ikke råd til en sofa fyldt med puder á 600 kr. pr. stk. men en enkelt eller to er da skønt, og så matcher jeg det sammen med nogle billigere puder. Der ligger langt større overvejelser for mig i at invester i en pude til 699 kr. end en til 200 kr. men en ting er sikkert, jeg bliver dobbelt så glad for en By Nord pude end for en Ilva pude:-)

Artikel
Pudertema: Luksus vs. Budget
Beskrivelse
Det er lidt vildt at opleve, hvordan de store bolighuse lynhurtigt finder inspiration hos vores stærke designbrands. Da jeg skulle lave dette pudetema, blev jeg overrasket over, hvor mange
Forfatter
Boligcious

2 Comment

  1. Det er godt nok vildt hvad bolighusene kan slippe afsted med! Men det kommer jo os andre til gode. :)

    Jeg “kom til” at shoppe et par HAY puder for nylig, så jeg blev da lige bange for, om jeg havde betalt alt for meget, da jeg så det her. Det ser heldigvis ikke ud til, at det er der forskellen er størst. :)

    • Tillykke med dine nye puder. HAY puder er bare så lækre. Jeg mener dog ikke altid, der er sammenhæng mellem pris og kvalitet. Man kan sagtens finde produkter af høj kvalitet, til overkommelige priser. Vi er bare som forbrugere meget overbeviste om, at hvis prisen er høj og navnet kendt, følger kvaliteten også med. Sådan er det ikke altid. Se f.eks, disse skønne pyntepuder fra http://villawalsoe.dk , et mindre kendt dansk mærke. Kraftige og slidstærke materialer, naturfyld, lækre farver og designs:-)

Leave a Comment

Email (will not be published)