Badeværelset -(Bathrooms)

Et stk. lunt håndkæde tak!

Der findes ikke noget dejligere, end at svøbe sig ind i et lunt håndklæde efter morgenbadet, særligt disse iskolde vintermorgener. Jeg lægger altid mit håndklæde på badeværelsesgulvet, så det kan suge varme derfra. Jeg kunne selvfølgelig bare købe mig en håndkædevarmer, men jeg er kræsen, og synes ikke om dem. De er store og dominerende, og passer ikke på mit badeværelse.

Det irriterer mig grænseløst, når et vidunderprodukt, som vi alle kan blive enige om en håndklædevarmer er, ikke også kan være vidunderlig i sin form, farve og udtryk.

Derfor bliver jeg så glad, når jeg finder nogen, som har gjort sig de samme tanker som mig og rent faktisk har gjort noget ved det. Og det har firmaet Scirocco-Prodotti, der står bage disse fede håndklædevarmere, som tydeligt er inspireret at en simpel papirklips. Meget dekorativt og fede farver, de er mere end velkomne på mit badeværelse.

Et stk. lunt håndkæde tak!

Et stk. lunt håndkæde tak!
Artikel
Et stk. lunt håndkæde tak!
Beskrivelse
Der findes ikke noget dejligere, end at svøbe sig ind i et lunt håndklæde efter morgenbadet, særligt disse iskolde vintermorgener. Jeg lægger altid mit hå
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Kathrine
  februar 13, 2012 at 12:48

  men hvordan er det lige at håndklæderne hænger på disse clips?

  • Reply
   Boligcious
   februar 13, 2012 at 12:57

   -det er nok mest praktisk at montere det på langs, tror blot at dette billede er for at illustrere alle farver på engang og selve designet. Men godt tænkt!

 • Reply
  Ole
  april 10, 2013 at 10:16

  Hej
  Så lige dit indlæg om håndklædetørrer.
  Ja der findes meget bras både dårligt design og eleldig kvalitet på markedet.
  Derfor har vi sat os for at ændre på det med vores beskedne website http://www.designradiator.dk hvor vi kun går efter kvalitet og design.
  Ja så kommer man bare ikke uden om Italien hvor der er sket en hel del de sidste år netop med hensyn til design af håndklædetørrer.
  Kik forbi og se hvad vi har fundet, måske finder du en, der lige er dig 🙂

Leave a Reply