RUM OG INDRETNING

Tanker om mit nye køkken…

 

Lige pt er jeg jo virkelig i mit es, for jeg står jo og skal flytte snart og det er første gang i 15 år jeg flytter, så det kilder i maven og hjernen kører. Det er så dejligt at kunne få mulighed for at skabe nogle helt nye rammer, og selvom mange af de møbler jeg har skal med, så skal der også nyt til. Vi får en spisestue, og den er der næsten styr på (mere om den senere), men vi håber også på at få plads til en spisplads i køkkenet. Køkkenet skal der virkelig arbejdes på, det er ikke lige os, men det må vi tage hen ad vejen. Der skal blive plads til en spiseplads og her vil vi gerne have et rundt bord. GUBI’s herover står højt på ønskelisten.

 

Beetle stolen fra GUBI på billedet herover er jeg også vild med, ikke til køkkenet dog…–det bliver lige lovlig dekadent, men til vores spisestue vil de være perfekte. Jeg elsker formen, velouren og de smukke simple ben i guld. Men bemærk lige bordet, det er jeg nemlig meget vild med. Jeg har “talt” om det før her på bloggen, og jeg drømmer stadig om det flotte bord fra Eberhart Furniture, men hvor jeg før var vild med kombinationen af lyst træ og beton bordplade, har jeg nu også fået øjenene op for det sort-bejdsede…

Har du gode bud på runde spiseborde så skyd løs… (de behøver altså ikke koste en halv arm…;-))

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply