Gaveidéer (Gift ideas) INTERIØR

Saturday Wishes

Det her er en af de der dage, hvor man kommer til at net-shoppe – Gråt, koldt og regnfuldt. Jeg har tilbragt dagen indendørs. Jeg har ryddet op i mine gemmer, målt alle de kunstprint jeg har liggende op, så jeg i næste uge ENDELIG kan får købt rammer til dem alle.

Nu sidder jeg i sofaen med et tæppe og en latte – Ahhh jeg synes ærlig talt jeg fortjener lidt ro og afslapning:-) -det foregår som regel med min laptop på skødet og lidt surfing…. Ups der røg et par længe ønskede Nike Air Max i kurven, betalt med lynets hast – man skulle jo nødig nå at fortryde. -Og så lige et stop forbi NO17… skal lige se, om der er noget der frister – og ja tak, naturligvis er der det….

Her kommer lidt guf fra NO17 som jeg godt gad bringe til kassen lige med det samme

Saturday Wishes

1. Jeg har allerede både halskæde og øreringe fra Fragment – jeg er vild med dem. Denne farvekombination er super smuk, lige noget for mig! De koster 525 kr.

2. Jeg har længe været ret forelsket i CLOVER den smukke firkløver som NO17 har illustreret. 50 x 70 cm. limited edition på 150 stk. kr. 650,00

3. Jeg er store fan af ‘PØNT’ Lone Kejsers smykker – Disse armbånd er så fine og enkle 220 kr.

4. ELSKER ArtBrugi’s oliven bræts. Jeg er så heldig at have et, men jeg vil have flere…. grådige mig! Str. 39 x 12,5 x 4 cm pris: 1000 kr.

5. Nina Melgaards smukke skål i den fineste blå – Tisvilde Blå, en farve som NO17 har fået Nina til designe specielt til NO17. Mål: H 7 x Ø 15 cm. 650 kr.

6. Den dejligste cluth i smuk navy blå fra Aiayu til 1095 kr.

7. Smuk rustik messing lågkrukke fra Skjalm P. 199 kr.

-G O D T   D E T   S N A R T   E R   J U L

Besøg NO17 her

God Søndag! – Og husk så lige, at kl. 20.00 i aften vores indsamling til Knæk Cancer lukker- jeg bliver nødt til at være ærlig og sige, at jeg sørme havde regnet med, at vi kunne have gjort det lidt bedre…. Jeg havde sat et mål på 5000 kr. for Boligcious’ Læsere og må med skam indse, at vi ikke engang har nået 1000 kr…. det er trist, men heldigvis kan du nå det endnu. Det er kun 50 kr. – det kan alle undvære. SMS KC 12404 til 1277 (husk der skal være mellemrum efter KC).

TAK  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Saturday Wishes
Artikel
Saturday Wishes
Beskrivelse
Det her er en af de der dage, hvor man kommer til at net-shoppe - Gråt, koldt og regnfuldt. Jeg har tilbragt dagen indendørs. Jeg har ryddet op
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply