Blog TAKE OVER INTERIØR

RICE: Hvis vægge kunne tale… et tapeteventyr!

 


BLOG TAKE OVER
by
RICE


I dag har RICE overtaget Boligcious, og jeg glæder mig til at læse hvad de har på hjertet. Jeg giver ordet videre til den skønne farverige Charlotte, indehaver og stifter af RICE

Forandring fryder! Med denne blog takeover har jeg, som noget helt særligt, fået mulighed for at indvie jer i vores nyeste og fantastisk spændende RICE-eventyr! Den sidste hånd er netop blevet lagt på værket, og vi kan endelig præsentere det nyeste skud på stammen: RICE tapeter i samarbejde med det skønne tapetfirma Eijffinger fra Holland. Kollektionen bliver lanceret i Danmark 20. oktober, men her får du lov til at få det første sneak peek…

Tapeteventyret startede for noget tid siden, og vi har brugt rigtig meget tid på at finde frem til de helt rigtige prints, der er indbegrebet af RICE og samtidig kombinerer lækkert materiale med farve og funkiness. Jeg har længe haft en drøm om at lave tapeter, og jeg bobler virkelig af glæde over, at vi endelig har kastet os ud i denne – for os – helt nye verden…

Med et nyt tapet har du mulighed for at ændre udtrykket i din bolig fuldstændigt. Det er lidt som at svinge en tryllestav og med ét, skabe en helt særlig stemning. Det er Everyday Magic på dine vægge! Da vi skulle udvælge tapeterne til tapetkollektionen, var vi enige om, at vi kun måtte vælge de tapeter, vi virkelig elskede og havde lyst til at sætte op hjemme hos os selv!

RICE: Hvis vægge kunne tale… et tapeteventyr!

Det smukke fugleprint har vi for eksempel udvalgt ud fra et håndmalet mønster lavet af Ane Bilde – et mønster, vi har brugt i en tidligere kollektion. Vi kunne slet ikke glemme den skønne fornemmelse det giver os, når vi ser på det!

RICE: Hvis vægge kunne tale… et tapeteventyr!

Det her er en af mine personlige favoritter – det har fået en markant plads i mit hus, så jeg kan få lov til at se på det hver dag. Vores freelancedesigner Joëlle har lavet de fine malingklatter, og nu er det så blevet til et stykke skønt tapet…

RICE: Hvis vægge kunne tale… et tapeteventyr!

Jeg elsker guld, glitter og polkaprikker, så det var nærliggende at kombinere alle tre elementer. Resultatet er dette glade og stadig ret elegante tapet. Polkaprikker er det eneste mønster, der aldrig kan have et aggressivt udtryk!

RICE: Hvis vægge kunne tale… et tapeteventyr!

Jeg har virkelig også lyst til at vise jer disse skønne badenymfer, som man altså kun kan blive glad af at se på. Med en væg som denne, mærker jeg følelsen af solrig, legende og let sommer hele året rundt.

Tag et kig på www.rice.dk! Fra 20. oktober, hvor vi officielt releaser kollektionen, kan du læse alt om det nye eventyr og se, hvordan du får fingrende i de nye, skønne tapeter.

Store knus fra Charlotte!

 

Psst… Der sker altid meget i RICE-huset, og for bare et øjeblik siden lancerede vi vores nye keramikkatalog med håndlavet keramik i syv forskellige mix & match farver… Tag et kig lige her.


Det danske interiør og designfirma, RICE, er kendt for deres farverige melamin, håndlavede kurve og opbevaring og det håndlavede spisestel. RICE er hverdagsmagi – når du vasker, bager, gør rent og slapper af i dit hjem. Mød RICE på Facebook og Instagram – eller shop præcis, når det passer dig på www.rice.dk.

 

 

RICE: Hvis vægge kunne tale… et tapeteventyr!
Artikel
RICE: Hvis vægge kunne tale… et tapeteventyr!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply