INTERIØR Uncategorized

#1 Boligcious' favorit design fra 2013

(for English recap scroll down)

Her på årets sidste dag, lige inden jeg trækker i festkjolen og stiletterne tænker jeg tilbage på et brag af et år. Personligt har jeg haft det bedste år nogensinde. Boligcious har placeret sig på toppen af bedste interiør blogs i DK, og jeg er dybt taknemmelig for, at du følger med, du er nemlig en stor del af min succes!

2013 blev også året, hvor Boligcious Lookbook kom på “gaden” og DK fik sit første gratis online boligmagasin. Det bliver spændende at se, hvor det bærer hen i 2014, en ting er sikkert, det bliver ikke kedeligt.

På design siden har det også været et spændende år. Så mange nye lækre nyheder fra store, mindre og nye brands, det er svært at få armene ned og ikke være pavestolt af lille Danmark. Et lille land med så stor en designarv og stadig flere og flere nye designere til at løfte, udvide og udvikle nyt design, som den store verden efterspørger, og som vi i den grad leverer.

De næste par dage får du et glimt tilbage på nogle af de nyheder, som jeg var ekstra begejstret for i året der gik

#1 Boligcious' favorit design fra 2013

by Lassen opbevaringssystem ‘FRAME’ som kan sammensættes efter behov og dermed skabe dit helt eget customized dekorative smukke møbel.
Tapetet er også en nyhed. Det hedder ‘FLOW’ og er designet af Mogens Lassen. FLOW vandt faktisk en konkurrence i 1946 og 2013, var året hvor Nadia Lassen, Mogens Lassens oldebarn satte sig, for at relancere det smukke tapet.

#1 Boligcious' favorit design fra 2013

I år blev Arne Jacobsens stol ‘TUNGEN’ (AJ3102) relanceret af det danske designfirma HOWE. Den smukke stol har allerede vakt begejstring verden over. Stolen blev designet i 1952 for Munkegaardskolen i Gentofte. Den gik herefter lidt i glemmebogen, indtil Arne Jacobsens barnebarn Tobias Jacobsen, fik sat den i produktion igen via HOWE.

#1 Boligcious' favorit design fra 2013

‘BELLINO’ fra Kähler designet af Jelena Schou Nordentoft og Ditte Reckweg. Jeg elsker dem, de står på mit badeværelse og rummer alt fra makeup, øreringe og hårpynt. Farverne er delikate og formen er både feminin og maskulin på samme tid.

#1 Boligcious' favorit design fra 2013

KORRIDOR DESIGN en af årets nye designvirksomheder, med spændende navne i stalden. Vi glæder os meget til at følge Korridor Design dette år. Vi er vilde med, hvad vi har set indtil videre særligt de skønne strikkede puder fra Stine Leth og disse pyramide bokse i fede farver designet af Henrik Ilfeldt.

 

Remarkable Danish design 2013

These are some of the Danish design news which has excited me most in 2013. Happy New Year and thank you for this year, it has been a fantastic year for Boligcious. Take care of yourselves and have a spectacular evening

#1 Boligcious' favorit design fra 2013
Artikel
#1 Boligcious' favorit design fra 2013
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply