INTERIØR Lookbook

Er det allerede…

Er det allerede...

Malene Marie Møller / Foto af Sisse Langfeldt

… sommer? -Pludselig var den der bare den der sommer. Jeg griber stadig mig selv i at sige ”det gør vi til sommer” eller ”til sommer skal vi …” det er ikke rigtig sevet ind, at vi er godt inde i den første sommermåned. Selvom vejret har været skønt, og solsorten insisterende fløjter solen godnat og godmorgen, er jeg stadig midt i foråret. Det går så stærkt det hele, og jeg glemmer helt at nyde den her fantastiske årstid, som jeg holder så meget af.

De første havefester er enten overstået eller sat i kalenderen, og de skal nydes, danses og snakkes væk. Der er bare noget over sommerfester. Stemningen er let og uhøjtidelig, og vi tillader os i det hele taget at være lidt mere fjollede. Vi danskere bliver overstadige og glade, når solen skinner – et tegn på taknemmelighed måske? Jeg er i hvert fald taknemmelig  for, at ferien snart står for døren, taknemmelig for, at du læser med her, og taknemmelig for at have sådan en dygtig og passioneret redaktion.

I dette nummer af Sohome kommer vi vidt omkring. Vi kommer ind på både festival gear, farver, keramik, hvordan du indretter dig med kunst,  en spændende rejseguide til London udarbejdet af Anya, som har boet mange år i London, vi har drinks, mynte-is, tapeter, planter og meget mere.

Vi håber, at dette nummer vil holde hele sommeren, og være god underholdning til dig, hvor end du er i verden.

Jeg ønsker dig en dejlig sommer.

Kærlig hilsen

Malene Marie Møller


Sohome no 15.
Gratis til dig, klik på magasinet!


Er det allerede...

Er det allerede...Er det allerede...

Er det allerede…
Artikel
Er det allerede…
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply