Gaveidéer (Gift ideas) Kontoret (Office)

Note to self….

Indlægget er udviklet i samarbejde med Vissevasse

Jeg er hende der med huskesedler over alt… -kender du typen? Jeg har lange lister med ting jeg skal huske, emner jeg vil blogge om, deadlines, inspirationsnoter, Agendaer, to-do lister, indkøbslister, drømmelister, film og bøger jeg skal læse, teaterstykker jeg vil se, storbyer jeg vil opleve, museer… Okay du er med ikk? Men altså det hjælper virkelig at få alt det, der roder oppe i mit hoved ned på papir. Jeg tager hul på en notesbog/blok hver 14. dag, for så at tage hul på en ny, skønt jeg slet ikke har fyldt den anden ud endnu. Note to self....

Med denne hang til lister og noter, ja så kan du nok regne ud, at jeg ELSKER notesbøger og fine blokke, og jeg har et stort forbrug. Jeg kan ikke bevæge mig forbi en butikshylde med velduftende nytrykte pæne notesbøger og papirblokke uden at købe minimum en med hjem. Og nu kommer vi så til dagens fine nyhed, Vissevasse har nemlig lavet en kollektion med notesblokke til alt det, du har brug for at huske. Der er blokke til en hver lejlighed og de er skønne. Jeg er særlig vild med nogle af overskrifterne som fx. ‘Get shit done’ – ‘Do or Die’ – The Master plan’ osv. Jeg har stylet lidt fine billeder med Vissevasses nye blokke, så du ligesom kan se hvor lækre de er. Du kan se og købe de forskellige blokke her

Note to self....Note to self.... Note to self.... Note to self.... Note to self.... Note to self....

Foto og styling: Malene Marie Møller / Boligcious

Note to self….
Artikel
Note to self….
Beskrivelse
Indlægget er udviklet i samarbejde med Vissevasse Jeg er hende der med huskesedler over alt... -kender du typen? Jeg har lange lister med ting jeg skal huske, emner jeg
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply