Badeværelset -(Bathrooms)

Lir til badeværelset

(for English recap scroll down)

Jeg har netop tapetseret mit badeværelse ( i skal nok få billeder snart). Jeg er SÅ træt af vores badeværelser, som desværre er renoveret for 8 år siden efter den mode der var på det tidspunkt. En dyr lektie jeg gjorde mig der!
TIP: Jo mindre du har en økonomisk frihed til at renovere badeværelse som du lyster, så hold dig fra at gå efter moden. Hold det basale som fliser, gulv og øvrige faste elementer neutralt. Moderniser i stedet med de “billigere” elementer som vægfarve, knager, spejle m.m. Jeg gør mit bedste for at ‘spiffe’ mit badeværelse op, så jeg kan holde det ud, indtil vi får råd til at renovere det!

Her kommer lidt lir, som kan forny dit badeværelse en smule. Alt er fra denne læker webshop: Anasanga.se

Lir til badeværelset

Jeg er ret vild med det her hus, og jeg har vidst vist jer det før. Hvorfor ikke bruge det på badeværelset?

Lir til badeværelset

Er de ikke skønne? Humoristiske og farverige knager!

Lir til badeværelset

Dekorativ hylde

Lir til badeværelset

Smukt spejl som matcher hylden!

Lir til badeværelset

Jeg faldt både for håndklædestativet, noget jeg virkelig mangler, men tjek lige spejlet….. det er da også ret lækkert!

I’m so tired of our bathroom! I wish I could afford to renovate it. We renovated it 8 years ago and we did it very  fashionable. Big mistake! One should stick to neutral / classic tiles, flooring, cabinets and other items when renovating bathroom. Of course, if you are loaded with money and can afford renovating your bathroom often, by all means knock yourself out! In the meantime, I will try to give my bathrooms new life with small accessories …. hope it helps a little. All the items above is from the coolest webshop: Anasanga.se

Lir til badeværelset
Artikel
Lir til badeværelset
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Line
  oktober 29, 2013 at 21:18

  Super fine skæg-knager!!

 • Reply
  Louise Poulsen
  oktober 30, 2013 at 12:59

  Hej Malene.
  Sikke nogle søde knager:)
  Jeg har ble-barn derhjemme, og jeg synes det er svært at gøre badeværelset pænt med pusleplads etc…Lige nu har vi hængt sådan et slå-ud puslebord op på vores gæstebadeværelse, men kønt er det ikke. Har du mon set nogle gode ideer rundt omkring?
  Mvh Louise

Leave a Reply