Badeværelset -(Bathrooms) Fashion

I’m out of here…

Jeg går nogle fantastiske måneder i møde, og jeg står og tripper hver morgen mens jeg tæller dage. Om 3 uger rejser jeg til Frigiliana i 14 dage på sommerferie! Derefter står den på Paris i en forlænget weekend – det er godt nok messe og arbejde men who cares, jeg elsker det jo!
Det der bliver aller mest spændende er, at så snart pariserkufferten er pakket ud, SÅ pakker jeg yogatasken og drager på mit første Yogaretreat ever! Jeg GLÆDER mig helt ustyrligt, og ja det er nok ikke særlig ‘yogi-like’ at hoppe op og ned og være over-ivrig af begejstring, men jeg skal nok lægge låg på, når jeg lukker mig ind på mit fine hotelværelse på den græske ø Karpathos, med verdens lækreste udsigt. Her skal jeg bo, yde og nyde i 7 dage. Jeg er sikker på, at jeg kommer hjem som et nyt menneske… eller i hvert fald mere smidig og lidt mere i zen – og det er nødvendig, for derefter går turen til messe i kolde smukke Norge!

I'm out of here...

7 dage sådan her… Det bliver mig, der sidder der, helt glødende og afslappet, i den smukke heldragt fra Moshi Moshi Mind

I vores sidste nummer af Sohome lavede Rikke et  fantastisk inspirerende tema om Wellness, og det fik mig til at glæde mig endnu mere! Det fik mig også til at tænke lidt over hvad jeg skal have med? -Så her får du lige et indblik i, hvad rejsetasken kommer til at indeholde:

I'm out of here...

Jeg skal have købt et par flere yoga-dragte, og jeg ELSKER Moshi Moshi Minds udvalg, ‘Bess All in One’ hedder den lækre dragt og den kan købes her  ♦ Hårbånd kan ikke undværes til mit vilde hår, og dette kan holde lokkerne på plads, fra Moshi Moshi Mind se mere her  ♦  Jeg elsker Karmameju’s og har stadig til gode at prøve deres populære tørbørste, så den skal jeg have med mig, man kan jo lige så godt få plejet det udenpå også nu, hvor pludselig har så meget ‘Mig-tid’ ikk? Køb tørbørste hos Kaiku.dk ♦  Duftpinde.. hmm okay dem tager jeg nok ikke med vel, men altså de kan jo være med til at fastholde lidt af stemningen, når jeg er hjemme i den travle hverdag igen ikk? Disse er fra Moshi Moshi Mind, kan købes her  ♦  Yogamåtte det er et ‘must’ denne er fra Casall og kan købes her ♦ Nederst til venstre ser du en fantastisk lækker body saltscrub også fra Moshi Moshi Mind, den kan jeg ikke undvære, kan købes her ♦ Jeg er storforbruger af Karmameju’s kropsolie særligt denne med duften ‘Wild’ jeg har brugt den hver dag de sidste par år, og jeg bliver aldrig træt af den – Køb den her… du vil takke mig! ♦  Jeg rejser ingen steder uden min Louise Smærup taske, jeg ELSKER den og den er så rummelig og lækker – Tasken kan du købe lige her


Mere wellness?


Savner du wellness? Savner du at gøre noget godt for dig selv? … GØR DET! Det behøver ikke at betyde, at du skal kaste dig i et fly på et retreat et sted, det behøver ikke koste en bondegård, du kan sagtens starte i det små, men lov mig at du gør det ikk? Forkæl dig selv, det fortjener du helt sikkert. Derfor har vi lavet en masse lækre og inspirerende Wellness sider i Sohome som jeg synes du skal tjekke. Det hele starter på side 81 og der er masser godt at komme efter inkl. gode råd fra Raz Spa…. Her er en lille forsmag, se resten lige HER

NAMASTE

I'm out of here... I'm out of here... I'm out of here...

I’m out of here…
Artikel
I’m out of here…
Beskrivelse
Jeg går nogle fantastiske måneder i møde, og jeg står og tripper hver morgen mens jeg tæller dage. Om 3 uger rejser jeg til Frigiliana
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply