Badeværelset -(Bathrooms) Soveværelse (Bedroom)

JYSK Apartment #1

Indlægget er sponsoreret af JYSK, ord og holdninger er mine egne baseret på min oplevelse 

Kan man indrette sig udelukkende med møbler, tekstiler og nips fra JYSK? Kan man gøre det hyggeligt, cool og personligt? Og hvad tænker du når du høre JYSK og Penthouse i samme sætning? 

Jeg har deltaget et eksperiment, et ret cool et af slagsen, jeg har nemlig overnattet i den fedeste penthouse lejlighed indrettet totalt med produkter fra JYSK i et af de mest eftertragtede områder i Århus. Da jeg blev inviteret til at deltage i dette eksperiment takkede jeg ja med det samme, jeg var alt for nysgerrig til at lade være. Du kan læse alt om det i en serie af tre indlæg fordelt på 3 uger.

Første del kommer her:


Søde drømme 


Med udsigt over havet og boligbyggeriet Isbjerget tjekkede jeg og min familie ind i det imponerende byggeri Lighthouse i Århus. Vi skulle tilbringe et døgn i den vildeste penthouse lejlighed i to etager inkl. tagterrasse. Jeg var ret spændt da jeg åbnede døren ind til lejligheden, som var indrettet af JYSK og udelukkende med møbler, nips, belysning og tekstiler fra JYSK.

Jeg må indrømme, at jeg blev positivt overrasket – Udover, at selve lejligheden var af liebhaver kaliber, må jeg indrømme, at JYSK havde gjort det ret godt. Der var kræset for detaljerne, og lejligheden virkede beboelig og cool. Der var sat nogle personlige præg, som den lækre terracotta farvede væg, masser af små stilleben, kreative indretningsløsninger og bløde hjørner.

En tur op af vindeltrappen i denne fantastiske lejlighed fører op til et master bedroom. Her har JYSK grebet tidens plantetendens og skabt et fantastisk drivhus-agtigt hjørne med store planter på gulvet og masser af hængeplanter fra loftet. Det gav hele rummet en lækker oase stemning, og bragte noget organisk ind i det store strømlinede rum med havudsigt til alle sider.

Soveværelset var sådan ca. 15 gange større end mit soveværelse. Her var plads til en soveafdeling, hvor der stod en lækker seng med polstret hovedgærde og lækre luftige dyner og puder – En indbydende seng, der bare stod som en invitation til drømmeland. Den anden del af rummet var indrettet med lænestol til afslapning og åbne tøjstativer, hvor der minsandten også hang tøj og stod sko – det var virkelig som at besøge nogen.

Vinduerne var forsynet med flotte grå bomuldsgardiner, og selvom man aldrig bliver træt af udsigten på toppen at Lighthouse, så kan man måske en tidlig morgenstund godt undvære det kraftige dagslys.

Lad mig tage dig et smut ind i soveværelset – Husk, alt hvad du ser er fra JYSK


Her sov vi faktisk rigtig godt – God seng og lækre sommerdyner.


Foto taget gennem en lille skov af hængeplanter fra soverværelsets ene hjørne. Ret cool detalje.

 

 

JYSK Apartment #1 JYSK Apartment #1 JYSK Apartment #1 JYSK Apartment #1

Et lille kig ind på badeværelset også komplet indrettet med alt fra JYSK.
JYSK Apartment #1

JYSK Apartment #1

JYSK Apartment #1 JYSK Apartment #1

Foto: Malene Marie Møller


JYSK Apartment #1
Artikel
JYSK Apartment #1
Beskrivelse
Indlægget er sponsoreret af JYSK, ord og holdninger er mine egne baseret på min oplevelse  Kan man indrette sig udelukkende med møbler, tekstiler og nips fra JYSK? Kan
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lisbeth Glud
  oktober 12, 2015 at 16:34

  Hvor er jeg glad for at du deltog i dette eksperiment!
  Selvfølgelig er rammerne (penthouse lejligheden og udsigten) luksusklasse, og det kan hjælpe på alt, men konstellationen med Jysk er godt fundet på! Og resultatet er flot. Det bekræfter min antagelse, at man ikke nødvendigvis behøver ofre en formue for at få et smukt og dejligt hjem; mindre kan gøre det.
  Og så hjælper det naturligvis med et godt håndelag for indretning.
  Selv har jeg efterhånden mange gode ting fra Jysk, incl. dyner, madrasser og sengelinned, og har svært ved at se, at der skulle være noget i vejen med kvaliteten.
  Nu kan alle få syn for sagn – slut med snobberi, køb kun, hvad du har råd til; det bliver du mindst lige så lykkelig for.

 • Reply
  Tea Larsen
  oktober 21, 2015 at 18:29

  Hold da op, hvor ser det lækkert ud!
  Spændende projekt og SÅ fedt at JYSK inspirerer med deres varer på en lækker måde.

  Har set deres reklamer for lejligheden et par gange og tænker at de da meget gerne må komme forbi min lejlighed og gøre det lækkert 😀

Leave a Reply