Kunst Produkt og design (Interior design) TIL VÆGGEN (Walls)

Svævende transparent kunst

Under 3 Days of Design i sidste uge besøgte jeg en del smukke showroom i København. Jeg besøgte bl.a. Moebe i Bredgade og det var med en vis forventning, fordi jeg ugerne optil havde modtaget et par nyhedbreve omkring et spændende samarbejde mellem Norm Architects, Moebe og Paper Collective. Moebe blev kendt for deres smukke transparente rammer, som samlet med en sort elastik gør rammen funktionel og æstetisk.

Denne ramme har en utal af muligheder og har været banebrydende for Moebe, en ren Insta-darling som de fleste interiør-instagrammere glædelig kastede deres kærlighed efter. Rammen kan anvendes helt klassisk som en ramme, men den er også smuk at eksperimentere med, som du kan se på et utal af smukke billeder herunder…

Det nye samarbejde mellem Norm Architects, Moebe og Paper Collective involverer denne ramme, samt en smuk serie fotos taget af Norm Architects og printet på transparent papir ( det vi kender som overhead papir) og på den måde får man egentlig samme effekt som når man presser blade i rammen, blot mere holdbart og æstetisk…. se her

Rammerne er hængt et stykke ud fra væggen fra loftet i fiskesnøre,hvilket gør, at de svæver lidt. Det er utrolig smukt og poetisk på den her måde, jeg var i hvert fald utrolig begejstret og betaget! De smukke print kan snart købes hos Paper Collective!

 

Svævende transparent kunst
Artikel
Svævende transparent kunst
Beskrivelse
Under 3 Days of Design i sidste uge besøgte jeg en del smukke showroom i København. Jeg besøgte bl.a. Moebe i Bredgade og det var med
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mille
  juni 12, 2017 at 14:25

  Det er virkelig en fed idé jeg er helt vild med, dem med bladene i! Sådan nogle må jeg ud og investere i. Det vil helt sikkert passe god ind i mit hjem.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   juni 13, 2017 at 16:01

   Hej Mille

   Tak for din kommentar, ja de er VILDT flotte, dem må vi ud og have fingre i:-)
   Kh. Malene

Leave a Reply