Ikke-kategoriseret

Boligcious – lækkerier til din bolig

Så kom Boligcious endelig til verdenen. Jeg har længe samlet materiale og researchet til denne blog. Som læser af Boligcious vil du kunne finde inspiration til din bolig, gaveidéer, gør-det-selv tips og meget meget mere.

Boligcious vil fodre dig med links til spændende sider og produkter. Du vil også kunne nyde spændende boligrepotager, billedeserier af de hjem/rum som jeg har indrettet for kunder eller bare billeder af spændende indretningsløsninger som jeg falder over på min vej.

Som læser vil du kunne skrive til mig hvis du står med en boligudfordring. Jeg vil hjælpe med råd og vejledning, og alle læsere vil kunne følge med og blive inspireret.

Boligcious  bombardere læserne med ALT lækkert til boligen, hvad enten du skal indrette en single bolig, en mandehybel, familiens først, andet tredje hus så vil du her kunne finde inspiration her!

God fornøjelse og velkommen til.

kærligst

Malene/ Boligcious

Artikel
Boligcious – lækkerier til din bolig
Beskrivelse
Så kom Boligcious endelig til verdenen. Jeg har længe samlet materiale og researchet til denne blog. Som læser af Boligcious vil du kunne finde inspiration til din bolig
Forfatter
Boligcious

2 Comments

 • Reply
  vanadisbagskyerne
  august 17, 2011 at 20:02

  Glæder mig til at læse mere 🙂

  • Reply
   boligcious
   august 17, 2011 at 20:38

   Mange tak. Jeg er i fuld sving, der går lige et par uger før jeg er helt oppe og køre, men følge endelig med, der sker lidt hver dag. Velkommen til!

Leave a Reply