Blog TAKE OVER VÆRD AT BESØGE

Marrakesh

Jeg har længe haft en stor drøm om at tage til Marrakesh! Det skulle eftersigende være et slaraffenland for sådan en som mig, der elsker mønstre og farver. Marrakesh er helt sikkert på top 3 over mine næste rejsedestinationer.
-Og lysten er bestemt ikke blevet mindre efter at se disse skønne billeder, som Andrea Larsson fra Daisy Copenhagen har sendt! De oser af lækker stemning og inspiration. Andrea sender her en lille feriehilsen fra Marrakesh, og i morgen får du et kig forbi hendes skønne sommerhus……

 

Marrakesh

 

 

 

 

Jeg har for første gang været i Marrakesh. Vi boede på et fantastisk hotel lige uden for Medinaen, der hedder Jnane Tamsna. Vidunderligt og underspillet luksus. Det er lige mig.
Jeg er fan af mønstre og farver og fik så meget inspiration af den tur. Lavede stort set ikke andet end at tage billeder.

Her er lidt af mine billeder.

Feriehilsner fra

Andrea Larsson
Daisy Copenhagen

Marrakesh Marrakesh Marrakesh Marrakesh Marrakesh Marrakesh Marrakesh

Marrakesh
Artikel
Marrakesh
Beskrivelse
Jeg har længe haft en stor drøm om at tage til Marrakesh! Det skulle eftersigende være et slaraffenland for sådan en som mig, der elsker mø
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Signe/ Copenhagen Kiddo
    juli 17, 2013 at 14:20

    Jeg har også drømt om at rejse derhen i lang tid nu. Jeg håber det kan blive en realitet på et tidspunkt 🙂

Leave a Reply