INTERIØR

Et fint og magisk glas

Sponsoreret – Jeg har indgået et samarbejde med Bodum, fordi jeg er vild med deres produkter og jeg så gerne vil slå fast, at Bodum er et bæredygtigt og ansvarsfuldt brand, hvor fokus på ‘Make taste – not waste’ er det største drive og det vigtigste barometer for alt hvad de foretagers sig gennem både produktion og hos forbrugeren –Det er vigtig info! Nå ja…. Og så vil jeg gerne slå et slag for Bodums lækre slow brew bryggemetode”

P A V I N A
af BODUM

PAVINA glasset fra Bodum kan bruges til alt, og jeg mener ALT… det er lige før, at jeg vil kalde det magisk! Det smukke termoglas kan man nemlig både til snacks, til at fryse desserter i, bage muffins, brød, patéer m.m. samtidig med, at det naturligvis kan anvendes til te, kaffe og morgenmad. Glasset er dobbeltvægget og mundblæst og så enkelt og formfuldendt i designet, at det er fuldstændig tidløst og passer ind i alle borddækninger. Det er en særlig type glas der er anvendt, som hedder borosilikatglas, og det er så varmebestandigt, at glassene både kan gå i ovnen, mikrobølgeovnen og i fryseren, uden at der går skår i glæden.

Jeg er stor fan af PAVINAs udtryk, fordi det er så elegant og let. Termofunktionen er perfekt til at holde kaffen varm og mojitoen eller øllen iskold, og så laver den faktisk ikke de der “øv-ringe” på bordet, som opstår, når kondensen på ydersiden af almindelige glas løber ned på bordet ved servering af iskolde drinks.

I bunden af glassene sidder en lille ventil, som udligner lufttrykket, der kan opstå både mellem de to lag, og i forhold til omgivelserne. Ventilen er af vandafvisende silikone, og er kun gennemtrængelig for luft, så der vil aldrig løbe væske ind imellem de to lag. Jeg har testet glasset til det hele, også når det gælder bagning.

Planen med indlægget her var faktisk, at jeg ville give jer en opskrift på de her Snickers muffins jeg har bagte forleden! Men sagen er den, at de faktisk ikke smagte godt… jeg er ikke så stærk i at bage kager sorry! Næste gang vil jeg forsøge mig med brød eller rugbrødsmuffins, for det fungerede super fint at bage i PAVINA og så er da ret flot og sjovt at servere muffins og brød på glas ikk?

Jeg er kan bedst lide min morgenyoghurt i et glas, og her er PAVINA også genial at bruge. Den holder sig kold, så hvis du vil være i god tid, når du har inviteret til morgenbrunch, så er dette en god løsning.

PAVINA fås i tre størrelser, helt ned til  espresso størrelse, hvilket giver et hav af muligheder for at lave lækre delikatesser, bagværk og flotter serveringer. Forestil dig hvor flot glasset tager sig ud med en hjemmelavet grøn pesto eller en rødbedepesto. Du kan se priser på de “magiske” glas lige her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply