Boligtekstil (Textiles for the home) D.I.Y.

Endnu et gulvtæppe – DIY

Jeg forsætter hvor jeg slap i går for en kort bemærkning. Fordi mens jeg ledte efter en masse lækre gulvtæpper til jer fandt jeg dette smukke gulvtæppe. Et DIY (Do it yourself) projekt for dem som er dygtige til håndarbejde. Det ser ud til at være et hygge projekt for de tålmodige, åh hvor ville jeg ønske at jeg ikke blot var dygtig til den slags håndværk men også tålmodig nok til at kaste mig ud i et sådan projekt. Det er et af de smukkeste tæpper jeg har set, hvad synes du? har du mod på at kaste dig ud i det? Hvis du har, må vi så ikke følge med? Skriv til mig hvis du kaster dig ud i projektet, så kan vi måske arrangere en lille logbogs event, hvor vi andre kan følge arbejdet hele vejen til det færdig resultat.

Tæppet og opskriften på det har jeg fundet her: freepeople.com

Endnu et gulvtæppe - DIY

-Hvor er det typisk, at når man så virkelig forelsker sig i et tæppe, så kan man ikke engang købe det, men skal lave det selv….. og en ting er helt sikkert, mit ville aldrig ende med at se sådan ud.

D.I.Y. Rug
I continue where I left off yesterday for a brief comment. Because while I was looking for a lot of nice rugs for you, I found this beautiful rug. A d.i.y. project for those who are skilled in needlework. It seems to be a fun project for those who have the patience. Oh how I wish that I was not only good at that kind of craftsmanship but also patient enough to throw myself into such a project. It is one of the most beautiful rugs I’ve seen, what do you think?

The rug and the recipe I have found here: freepeople.com

 

Endnu et gulvtæppe – DIY
Artikel
Endnu et gulvtæppe – DIY
Beskrivelse
Jeg forsætter hvor jeg slap i går for en kort bemærkning. Fordi mens jeg ledte efter en masse lækre gulvtæpper til jer fandt jeg dette
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Pernille | illustrafil.dk
  april 22, 2012 at 20:30

  Gud hvor er det aldeles fantastisk! Tror til gengæld også min mand ville synes, det var aldeles hæsligt 🙂 Så det bliver nok ikke noget, jeg kommer til at bruge 2000 arbejdstimer på. Men inspirerende er det i hvert fald! 🙂

  • Reply
   Boligcious
   april 23, 2012 at 09:32

   Ja det er megt smukt, det er nok de færreste der kan og tør kaste sig ud i projektet. Ville ønske at jeg var en af dem:-)

 • Reply
  helle jønch
  juli 8, 2012 at 21:47

  ej hvor skønt. Helt vild med det! jeg er straks på vej ind på siden for at se om der mon er noget at hente for DIY folk i Boligtekets gør det selv aftener 🙂

Leave a Reply