Bæredygtigt design INTERIØR

Go Organic

Økologi og bæredygtighed ligger (heldigvis) flere og flere danskere på sinde. Vi er blevet meget mere bevidste om, hvor skadelige mange af de ting vi indtager, og omgiver os med, er både for vores egen sundhed, men også for miljøet. Tendensen er stigende, og jeg tror på (krydser fingre for), at den er her for at bliver.

I sidste nummer af Boligcious Lookbook inviterede vi Gitte Christensen fra Objects & Use til at give os sit bud på lækkert bæredygtigt køkkenudstyr.

Hvis du vil vide mere om produkterne eller linkes videre til køb, så klik på billedet herunder, det fører dig videre til Boligcious Lookbook 6, og her kan du atter klikke dig til mere info eller til køb.

Go Organic

 

Go Organic
Artikel
Go Organic
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply