INTERIØR

8 smukke daybeds

Daybed’en er blevet sådan et ‘must-møbel’ i diverse møbelhuse – et hvert dansk møbelbrand med respekt for sig selv, har inden for de seneste 4 år designet en daybed til deres sortiment. Jeg er også selv helt vild med daybed’en – Det er et smukt møbel, elegant og fylder ikke meget visuelt! En daybed signalerer overskud ikke sandt? – Men altså… mellem dig og mig ikk?, så er en daybed jo i virkeligheden et totalt overflødeligt møbel ikk? Jeg vil vædde med, at alle dem, der har en daybed i hjemmet, de bruger den stort ikke til noget (kommenter meget gerne, hvis du har en daybed som du flittigt bruger dagligt… til andet end at smide bunker på altså ;-))
Når det så er sagt, så er jeg da stadig vild med daybed’en, og jeg ønsker mig selv en – Jeg ved jeg ikke kommer til at bruge den, men den vil står og fylde smukt i vores lidt tomme spisestue, og ja så er den måske praktisk at rykke hen til bordet som bænk når vi er mange til middag!

Her kommer 5 super smukke daybed’s, som jeg på en eller anden måde godt kunne se i vores spisestue!


HANDVÂRK
Luksus daybed’en er fra Handvärk og den ville faktisk være ideel og super smuk i vores spisestue, vi har nemlig spisebordet i samme serie. Den er så s…. flot. Se pris og mere info her

Retouch by: Wetouch Imagework

SOFAKOMPAGNIET – Willow daybed’s kan også sagtens fungere som bænk og så har den en fin pris, der er til at have med at gøre. Jeg synes den er super flot, og jeg er vild med det nistrede tekstil. Se mere her

MANIPINE – Rose Edition Daybed er skulpturel. Den er elegant med sæde i rosa velour og rå med sit sorte jernstel. Se mere her

JOTEX – Köpenhamn er super smuk og meget dansk i udtrykket. Den er jeg altså ret vild med <3 – Se mere om den smukke daybed her

FERM LIVING – Turn Daybed er smuk og stram og meget skandinavisk i designet. Den lækre læderrem giver kant til designet, men den har også en funktion – stroppen holder nemlig den vendbar hynde fast. Se mere her

TS Pouffe – Gubis smukke bænk/daybed er jo simpelthen bare en vaskeægte diva værdig. Elsker den grønne velour og Gubis velkendte dekadente stel. Se mere her

SKAGERAK – Reykjavik daybed er smuk og meget let i sit designudtryk. Jeg er særligt vild med hyndernes farvesammensætning. Se mere her

CARL HANSEN – Denne daybed er sådan en rigtig smuk klassiker, der kan gå videre gennem generationer. Daybed’en er designet af Ole Wanscher. Under den smukke læderhynde (som ældes med ynde … uh la la, et lille rim 😉 er selve sædet lavet af flettet bomuldsgjorde.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply