INTERIØR

3 smukke messing-fund!


Messing er jo slet ikke til at komme udenom, men jeg prøver altså heller ikke, for jer er vild med det smukke materiale. Messing giver lige det sidste… – prikken over i’et, elegance og lækkerhed! Man skal bare ikke gå amok, kun små detaljer hist og her. Jeg var forbi Nordal.eu og faldt for tre virkelig flotte møbler i messing, dem skal du se…

Messingbord på hjul, altså den klassiske drinksvogn (som jo også er ret populær igen i boligen) i ren Art deco stil. Meget skulpturel og minimalistisk. Perfekt som drinksvogn ja da, men den kan også bruges til meget andet, som f.eks. natbord, sidebord, et lille konsolbord fyldt op med planter… den kan bruges mange steder og er let at trille rundt.

Det fineste skab til køkkenet eller badeværelset, med mulighed for at hænge håndklæder og viskestykker på stangen i bunden af skabet. Råt og elegant på samme tid. 

Endnu et skulpturelt møbel i Art deco stil – brug den evt. som rumdeler, den er da vildt flot ikk?

 

3 smukke messing-fund!
Artikel
3 smukke messing-fund!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply