Boligtekstil (Textiles for the home)

Solskin er skønt meeeen……

Åhhh hvor har jeg bare elsket denne uges smukke vejr. Solskin, solskin, solskin!
Herfra mit køkkenvindue lige nu er himlen hemmelighedsfuld, det kan blive til hvad det skal være. Optimisten i mig fornemmer at solen kæmper for at bryde igennem… vil den mon lykkes?

Ingen tvivl om, at vi danskere stortrives i foråret og årets lyseste måneder… -der er kun et eneste lille bitte minus – eller det er faktisk et stort minus, hvis du er en sovetryne. Jeg vågner med solen, og endnu værre… det gør mine børn også – og den står altså lige lovligt tidligt op sådan en lørdag/søndag morgen. Med andre ord: Det er tid for mørklægning eller blot afskærmning.

Solskin er skønt meeeen......

Hos nyegardiner.dk kan du vælge mellem et stort udvalg af gardiner både plisse, mørklægning, lamel, persienner og traditionelle gardiner. Nyegardiner.dk samarbejder med mange leverandører fra stærke velkendte brands som Luxaflex, Faber, Base og Velux.

Jeg har taget udgangspunkt i Luxaflex gardiner, dem har jeg nemlig selv gode erfaringer med.

Mørklægningsgardiner er geniale  soveværelset og på børnenes værelser – Vi er store fans!  Et komplet mørklagt soveværelse giver en bedre nattesøvn, lige fra hovedet lander på hovedpuden til vækkeuret ringer.

Solskin er skønt meeeen......

Solens stråler kan også genere i stuerne eller på kontoret. Sollys i computer- iPad- eller Tv-skærmen er belastende. Mørklægning er dog lige i overkanten i disse rum, vi vil jo gerne nyde lyset – blot uden de stærke stråler. Løsningnen er at anvende lyse lette gardin løsninger som f.eks. plissegardinerne fra Luxflex i lyse farver. På den måde får du glæde af lyset, det bliver blødere og det er kun solens stråler du holder ude.

Luxaflex’ model LiteRise er genial. Første gang jeg blev præsenteret for denne innovative gardinløsning, var jeg temmelig begejstret – det er jeg stadig, jeg synes simpelthen at det er genialt.

Plissegardinet kan styres nedfra og op og omvendt, dvs du kan få glæde af lige præcis den mængde dagslys du har brug for, OG du kan bestemme hvorfra den skal komme fra.

LiteRise er også ret genialt, hvis man bor i en stuelejlighed eller som jeg midt på et fortorv.

Solskin er skønt meeeen...... Solskin er skønt meeeen......

 

 

Tjek det store udvalg, og beregn pris ud fra indtastede mål… det er ret let og det foregår lige her: nyegardiner.dk


 

Annonceindlæg skrevet af Malene Marie Møller 

Solskin er skønt meeeen……
Artikel
Solskin er skønt meeeen……
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply