Bæredygtigt design Boligtekstil (Textiles for the home)

Økologisk lækkerhed til badet

Indlægget er lavet i samarbejde med Juna – Ord, oplevelser og begejstring kommer helt naturligt fra mig.

Økologisk lækkerhed til badet

JUNA har den lækreste linje med økologiske håndklæder. Farveudvalget er delikat med støvede dybe farver, som passer perfekt ind i de tendenser vi ser lige nu.

Økologisk lækkerhed til badet

Med årene er jeg blevet mere og mere økologisk. Det er kommet løbende. I starten var det meget halvhjertet og styret af pengepungen, men med tiden og måske også min alder, så vil jeg altså gerne betale ekstra. Jeg er på ingen måde fanatisk, og jeg løfter ikke øjenbryn af andre, der har valgt en anden levevej. For mig giver det bare en ekstra god følelse, at vide, at de ting jeg spiser og omgiver mig, er blevet til af de bedst mulige råvarer og under ordnede forhold. -Og så er der samvittighedsaspektet i det, det er en rar følelse i maven, når man køber ind med hovede og hjerte.

Økologisk lækkerhed til badet

Bemærk den fine detalje med strop i samme farve som håndklædet.

Økologisk lækkerhed til badet

Det glæder det mig, at flere og flere interiør firmaer begynder at care. Juna er et af de firmaer, som tilbyder en økoserie For Juna er bæredygtighed et nøgleord. Selv siger de:

“Vi bestræber os på at beskytte og tage ansvar for miljøet i enhver henseende. Vores lækre økologiske frotté “Organic” produceres under strenge miljømæssige krav, formuleret gennem den internationalt anerkendte økocertificering, GOTS. Vi følger produktionen ned til mindste detalje og overlader intet til tilfældigheder.

Junas lækre vamsede frotté håndklæder i økologisk bomuld koster fra 99,95 kr.
Kig her og når du nu er i gang, så tjek JUNAS lækre sengetøj, det er vi også fan af her hjemme.

Økologisk lækkerhed til badet

Økologisk lækkerhed til badet

lækker detalje med bred bort langs håndklæderne ene side.

Indlægget er lavet i samarbejde med Juna – Ord, foto, oplevelser og begejstring kommer helt naturligt fra mig.

Økologisk lækkerhed til badet
Artikel
Økologisk lækkerhed til badet
Beskrivelse
Indlægget er lavet i samarbejde med Juna - Ord, oplevelser og begejstring kommer helt naturligt fra mig. JUNA har den lækreste linje med økologiske håndklæder. Farveudvalget er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply