Mand til Mand Produkt og design (Interior design)

Min nye stol

Min nye stolJeg er tilbage fra ferie og tilbage på Boligcious igen. I dag vil jeg præsentere dig for mit bedste sommerkøb.

Jeg har længe ville finde mig en lækker lænestol, men med et SU budget bliver der unægtelig ret hurtigt sat visse begrænsninger. Så det er med julelys i øjnene, at jeg endelig har fundet stolen hos Skovshoved Møbelfabrik og den står nu i mit soveværelse.

Savstolen som den hedder, er lavet af bøgetræ, betrækket er et naturfarvet hørlærred. I sig selv er betrækket super lækkert og jeg er vild med den naturlige farve, som jeg i øvrigt synes passer rigtig godt til min fine kaktus. Jeg har dog nogle planer om at få lavet et sæt betræk i læder. Stolen kostede 2500 kr.

Kaktussen er i øvrigt fra butik Kaktus København i Jærgersborggade. Jeg har set mig lidt lun på at skulle have en kaktus, der er 1-1,5 meter høj, så mon ikke jeg snart slår et smut forbi Kaktus København igen, så er jeg også fri for at have en krukke stående på hovedet!

Min nye stolMin nye stol

Foto: Oscar Haumann

 

Min nye stol
Artikel
Min nye stol
Beskrivelse
Jeg er tilbage fra ferie og tilbage på Boligcious igen. I dag vil jeg præsentere dig for mit bedste sommerkøb. Jeg har længe ville finde mig en
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply