Ceramics Produkt og design (Interior design)

NEWS: ‘Douro’ – Klassisk, enkelt og fint stel

Sponsoreret – Jeg har indgået et samarbejde med Bodum, fordi jeg er vild med deres produkter og jeg så gerne vil slå fast, at Bodum er et bæredygtigt og ansvarsfuldt brand, hvor fokus på ‘Make taste – not waste’ er det største drive og det vigtigste barometer for alt hvad de foretagers sig gennem både produktion og hos forbrugeren –Det er vigtig info! Nå ja…. Og så vil jeg gerne slå et slag for Bodums lækre slow brew bryggemetode”

 

N Y H E D
M Ø D   ‘D O U R O’

Denne nyhed fra Bodum er brændende varm, og det er derfor skønt, at jeg nok er den første, der får lov at dele den. Bodum har nemlig netop lanceret et helt nyt stel, som er et af dens slags stel, man roligt kan begynde at samle på eller investere i. DOURO vil nemlig altid være smukt, fordi det er så klassisk. Et hvidriflet, elegant stel som man snildt kan bruge til hverdag og fest.
Stellet kan dresses up og ned, præcis som den lille sorte kjole i skabet 😉 Du ved den der kjole, der med et par sneakers er fede på kontoret og med stiletter er perfekt til fest. På samme måde kan DOURO bruges helt plain på en kedelig mandagaften med frikadeller og kartoffelsalat og til den smukke middag med blomster på bordet, levende lys, fine servietter, det arvede sølvtøj og krystalglassene. Stellet shiner nemlig så smukt i sit enkle klassiske design.

Jeg lånte stellet næsten direkte fra ovnen, og havde det lige et par timer til at dække et hurtigt bord til en præsentationsfilm, som vi skulle lave for Bodum. En dag skal jeg lige have fat i det igen, så jeg kan give den gas og dresse det helt op med krystalglas og nystrøgne servietter. Se vores lille film herunder, jeg synes den præsenterer stellet rigtig fint.

Der findes 4 forskellige størrelser tallerkener, en til dessert, en til frokost, en til middag og en dyb tallerken. Derudover findes der morgenmadsskåle og krus. Der skal nok også komme mere til tror jeg, uden at kende til Bodums planer, men det er da oplagt ikk? Du kan se og købe stellet her

 

Ps. de klare vaser på bordet er Bodums opbevaringsglas. Som du kan se, kan de også anvendes som vaser, det har jeg i hvert fald brugt dem – og jeg gør det stadig, kan nemlig godt lide, at de er så enkle.

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply