Gaveidéer (Gift ideas) INTERIØR Produkt og design (Interior design)

Jeg tror på …

Jeg tror på, at armeret glas bliver det næste ‘It’-materiale i boligen. Jeg har selv fundet, at jeg er lidt småforelsket i det materiale, som egentlig sender mig tilbage til folkeskolens store tunge døre. Armeret glas er råt og industrielt og egentlig stikmodsat den ekstravagante og dramatiske stil vi ser lige nu. På trods af dette vinder materialet ind på boligscenen og jeg synes faktisk, at den har sin berettigelse – en god kontrast og et godt modspil til alt det pæne.

Ferm Living lagde allerede an til tendensen i deres forrige kollektion, og i deres nye kollektion forsætter de. Først kom Haze Vitrineskabet …

Skabet kan bruges stort set alle steder til alle formål. En meget stilistisk og rå fortolkning af vitrineskabet, designet af designduoen Say’s Who. 

I den nyeste kollektion fra Ferm Living er der sket en lille familieforøgelse i Haze serien. Haze kommer nu også som vægskab, perfekt til badeværelset eller i køkkenet.

–og det stopper ikke her, Haze er nemlig nu også at finde som bakke. Brug bakken på kontoret, badeværelset, i køkkenet til olier, på bordet til et stilleben eller som serveringsbakke.

Jeg tror på …
Artikel
Jeg tror på …
Beskrivelse
Jeg tror på, at armeret glas bliver det næste 'It'-materiale i boligen. Jeg har selv fundet, at jeg er lidt småforelsket i det materiale, som egentlig sender
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Kasper
    marts 9, 2017 at 05:42

    Fedt opslag! Tak for omtalen 🙂

Leave a Reply