Borde (Tables) Kontoret (Office) Produkt og design (Interior design)

Det lille smukke skrivebord

Behovet for en ordentlig arbejdsplads i hjemmet bliver større og større synes jeg. De fleste af os bruger alligevel en del timer bag den bærbar, om det så er på arbejde, sociale medier, blogs, online magasiner eller spil vi bruger tiden på, så er der behov for at kunne sidde ordentligt.

Det lille smukke skrivebord

De færreste har egentlig plads til det store skrivebord og ender ofte med at sidde ved spisebordet (mig selv inkluderet). Men det der med at have en stationær plads, hvor man kan “arbejdsrode” lidt er rar. Desuden er det jo også skønt at kunne indrette pladsen lidt lækkert ikk? Jeg er småforelsket i ‘Georg’ her. Det perfekte lille skrivebord, udført enkelt, smukt og design-lækkert. Mere behøver jeg ikk!

Alle kan få plads til et skrivebord som ‘Georg’ fra Skagerak (tidligere kendt som Trip Trap). Bordet har 2 ben og er afhængig af en væg det kan støtte sig op af.

Jeg har den helt perfekte plads til ‘Georg’, han kan snildt stå op ad væggen lige under min vinduekarm. På den måde får jeg en lækker arbejdsplads med udsigt, og så skjuler bordet samtidig radiatoren under vinduet en anelse.

Det lille smukke skrivebord

‘Georg’ fås også uden skuffe og kan i virkeligheden også fungere som konsolbord i entréen. Tjek pris og mål hos Skagerak.dk

Det lille smukke skrivebord
Artikel
Det lille smukke skrivebord
Beskrivelse
Behovet for en ordentlig arbejdsplads i hjemmet bliver større og større synes jeg. De fleste af os bruger alligevel en del timer bag den bærbar, om det
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply