Ikke-kategoriseret

Stay calm….

I går startede startede jeg på job efter ferien, med samme løfter som jeg gør hvert år (hmmm… hvis jeg bliver nødt til at love mig selv det samme hvert år, er der så ikke tale om et løftebrud? jeg mener, hvis jeg bliver nødt til at love mig det samme hvert år, så betyder det jo, at jeg ikke har holdt, hvad jeg lovede sidste år ikk?). Jeg startede egentlig helt stresset op med formaninger om, at nu skulle min hverdag blive mere struktureret, så jeg kunne finde overskud og mere tid til at slappe af. En læser skrev til mig, at måske skulle jeg bare starte blidt op med nogle lækre daseområder, og det gik op for mig, at den tilgang jo er genial! Selvfølgelig skal jeg det! Det skal vi da alle sammen. Vi skal vende tilbage stille og roligt og slappe af i det der er lige nu. Tak for visdom Suzanne ♥

Så her kommer inspiration til smukke dase-områder, vi starter med lækre stemningsbilleder fra Tine K Home. Jeg er vild med hendes nye katalog og den luftige dejlige stemning i disse billeder.

Day hotel i farven mos med den nye storm liberty pude_low

Med solens stråler i ansigtet, et koldt glas Chardonnay, blide toner fra Melody Gardot… tjahhh så kunne jeg godt sidde her og nyde en smuk solnedgang fra start til slut.

Sofa

Et smukt rum, meget mondænt men med de bløde tekstiler og vamsede puder og plaider, får jeg alligevel lyst til at slænge mig her. Hvis jeg medbringer en klokke og ringer med den, så tror jeg næsten der kommer en butler med en varm kop kaffe:-)

Metcoffee som sengeborde med sengegærde i velour_low

Smukke polstrede hovedgærder bringer hygge og giver mig lyst til at flytte ind i sengen i et par dage. En stak gode romaner og så bare lukke ned for omverden…. #kugodt

Day puf ved siden af day chair med storm liberty pude_low

Velour er elegant og hot hot hot i boligen, men velour kan noget mere. Velour inviterer til kæl og nus. Det er stort set umuligt ikke at lade fingrene løbe over velour når man møder det ikke sandt? Sådan har jeg det i hvertfald. Velour møbler er ingen undtagelse, men her får man ikke blot lyst til at røre, man får også lyst til at putte.

Liberty puder med dine krus og messing bakke_low

Dage i sengen…. Jeg elsker det!!!

Broste Copenhagen byder også på daseri, men i en mere mørk og dramatisk farveskala… -Slet ikke så tosset endda

L_Broste_AW16_0452

Den dybe blommefarvede væg er genial i soveværelset, den omfavner dig og giver dig følelsen af at være i en hule. Trygt og varmt.

L_Broste_AW16_0080

En køligere baggrund af marmor, men det gør bestemt ikke noget, når der er fyldt masser af tung velour og lækkert sengetøj på.

L_Broste_AW16_0244

En daybed omgivet af væverier, pels, tunge gardiner og tykke lurvede gulvtæpper – Her kan man godt spendere timer i godt selskab.

Stay calm….
Artikel
Stay calm….
Beskrivelse
I går startede startede jeg på job efter ferien, med samme løfter som jeg gør hvert år (hmmm... hvis jeg bliver nødt til at love mig
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply