Blog TAKE OVER INTERIØR

Livingwood: Plankeborde i særklasse!

Livingwood: Plankeborde i særklasse!

Foto: Sisse Langfeldt – Styling Malene Marie Møller

Jeg mødte Lars Hansen ejer af LivingWood for første gang sidste år. Jeg forelskede mig on the spot i hans smukke plankebord. Træet var lækkert, håndværket godt og udtrykket var fantastisk råt. Jeg er vild med de ujævne og “ubehandlede” langsider som Lars har gjort til en del af sit design. I virkeligheden kan du få det som du vil have det hos Lars – han kan nemlig rigtig godt lide tanken om, at du selv besøger ham på hans værksted i Farum, og selv udvælger det stykke træ du vil have lavet dit bord i. Dvs. du kan få lov at være co-designer på dit eget bord, det er da en ret fed ting ikke? Lars har en designer tilknyttet – Arkitekt MDD Michael H. Nielsen, så du er ikke alene sikret et godt og gennemarbejdet håndværk i det bedste træ du kan forstille dig, men du er også sikret godt og stilfuldt design.

 

Livingwood: Plankeborde i særklasse!

 

Sisse Langfeldt (fotograf – Images by Langfeldt) og jeg, kom til at arbejde tæt sammen med Lars i 2013/2014- vi blev nemlig hyret til at lave hans pressebilleder og style hans stand under Designtrade messen i Bella Centeret i januar 2014.

Billederne af de dækkede borde lavede vi sammen på Lars’ værksted i Farum. Langbordet øverst illustrerer et middagsmåltid før og efter. Vi synes det var sjovt at lave det i et skud, netop for at illustrere, at det her er langborde.

 

Livingwood: Plankeborde i særklasse!

LivingWood er dansk producerede møbler ( jep… der er mere end blot borde, der er også bænke og hylder i sortimentet ) behandling af træet, høvling, finpudsning og udformning sker alt sammen i Farum, under Lars’s og hans fars hænder – imponerende ikke sandt?

Her kan du se et lille udpluk:

Livingwood: Plankeborde i særklasse!

Hvis du ikke er til det rå rustikke look, så producererer LivingWood også smukke og stringente plankeborde.

Livingwood: Plankeborde i særklasse!

En bænk til langbordet evt.

Livingwood: Plankeborde i særklasse!

 

DETALJERNE

Livingwood: Plankeborde i særklasse! Livingwood: Plankeborde i særklasse! Livingwood: Plankeborde i særklasse!

Foto: Sisse Langfeldt, Images by Langfeldt – Styling: Malene Marie Møller, Boligcious 

Livingwood: Plankeborde i særklasse!
Artikel
Livingwood: Plankeborde i særklasse!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply