D.I.Y. KIDS

DIY by Boligcious

Jeg elsker DIY projekter, og jeg har gennem årene fået produceret en hel del. Her kommer lidt billeder af nogle af mine projekter fra 2011, som inspiration til dig. Hvis du har spørgsmål, så kom med dem i kommentarfeltet herunder.

 DIY by BoligciousSættekasse købt i NETTO. Jeg har tapetseret den med gave papir fra Rie Elise Larsen

 DIY by Boligcious

Sættekasse købt på loppemarked, tapetseret med papir fra Rie Elise Larsen og RICE

 

DIY by Boligcious

 

Bambus æsker fra IKEA tapetseret med håndmalet papir købt hos Plint i KBH.

DIY by Boligcious

Lille slagbænk til børneværelset fundet på et loppemarked. Tapestseret med gavepapir fra RICE og efterfølgende lakeret med alm. lak. Bænken her var en dåbsgave til min venindes datter.


DIY by Boligcious

Min entré som jeg har tapetseret med grafisk tapet. Det er faktisk ikke så svært at tapetsere, det er nemmere og hurtigere end at male.


DIY by BoligciousBænken har jeg selv tegnet og fået en tømre til at bygge. Jeg har polstret den med pladevat og betrukket den med kunst læder, den slags man bruger til knallertsæder. Sæderne kan løftes og så er der masser af opbevaring i selve bænken.

DIY by Boligcious
Artikel
DIY by Boligcious
Beskrivelse
Jeg elsker DIY projekter, og jeg har gennem årene fået produceret en hel del. Her kommer lidt billeder af nogle af mine projekter fra 2011, som inspiration til dig
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  peekaboodesign / Lene
  februar 3, 2012 at 08:08

  Super fine ting du har lavet….kom og følg min blog…jeg kommer også med sjove D-I-Y projekter måske der kunne være gensidig inspiration. Dog er jeg lige iøjeblikket gået i fashion mood, men det er heller ikke værst at være opdateret på den front 😉
  Håber at se dig !. http://blog.peekaboodesign.dk og del endelig…jeg er ret ny blogger 😉

 • Reply
  Christina Snefeldt
  marts 20, 2012 at 22:40

  Hej Malene
  Rigtig fed blog du har. Har fået mange gode ideer af at kigge på din side. Jeg er blevet meget forelsket i den bordplade der er på billedet med den L-formede slagbænk. Ved du hvordan jeg kan få fingrene i sådan en?
  Venlig hilsen Christina

 • Reply
  Boligcious
  marts 20, 2012 at 23:18

  Hej Christina. Bordet er mit og jeg købte det for 5 år siden i Sacre Coeur som nu ligger i København. Jeg pillede de medfødte ben af og satte Hay’s Loop stands bukke under. Jeg ved ikke om det stadig kan fås, ellers kan du kigge under kategorien Vintage Factory her på Boligcious, der ligger flere indlæg om lignende borde.
  Jeg er glad for at du kan lide min blog og at jeg kan inspirere dig, det er jo lige præcis derfor jeg er her:-)

  Kærlig Hilsen Malene

 • Reply
  mette
  juli 7, 2012 at 16:41

  Sikke nogle fine ting.
  Hvor er tapetet med birketræer fra?

 • Reply
  Natasha
  maj 8, 2014 at 20:21

  Hej..
  Rigtig fin blok. Denne med tapetsering- der kunne jeg godt bruge noget info med hvordan man tapetsere. Altså om du har brugt alm lim eller andet til at lave de fine sættekasser osv.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   maj 14, 2014 at 12:08

   Hej Natasha
   Jeg bruge altid tapeklister som jeg køber i en færdigblandet bøtte.

   Kh. Malene

Leave a Reply