Produkt og design (Interior design)

Monday Mood

M O N D A Y   M O O D

Monday Mood’ er et ugentligt inspirations-moodboard fra mig til dig. En samling af lækkert design, kunst, livsstilsprodukter, fashion m.m. som understreger en stemning, som jeg befinder mig i på sådan en helt almindelig mandag. Jeg samler de ting som inspirerer mig, ting jeg har lyst til at købe, det jeg finder interessant eller bare noget, der gør mig nysgerrig. Under moodboardet finder du direkte links til det hele, som giver dig adgang til køb eller mere info.
Enjoy… og dejlig mandag til dig ♥

Skulpturel lysestage i krom fra Ferm Living

Jeg tror alle kvinder drømmer om at eje en cashmere sweater eller tørklæde, jeg napper gerne dette fra Aiayu

Jeg er fan af leopardmønster og denne cool blazer er lige mig! Set hos Zara.com

‘The Eye’ er en flot og cool coffee table book, fuld af lækker fotokunst fra Fotografiska. Set hos New Mags

Jeg er i knæ over Helle Mardahls smukke glasdesign. Denne lille skønne bonbonnierer er da fortryllende. Tjek hendes smukke ting her

Det er den tid på året, hvor vi kravler op i hjørnet af sofaen, og har brug for en god plaid. Denne er fra Aiayu set hos Cahetu.dk

Paia duftlys dufter skønt af eucalyptus og cedertræ, og så er den grønne farve lækker ikk? kan købes her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply