Borddækning

Perfekt til de smukke fester

Reklame

Sommeren er fest-sæson! Bryllupper, studentergilder og konfirmationer, særligt de to sidstnævnte er sommerbegivenheder. Bryllupper holdes jo hele året, men de fleste ønsker sig et sommerbryllup. Vi har for nyligt holdt konfirmation for min kærestes søn, Lukas. En stor fin fest, hvor jeg var så heldig, at få lov at stå for borddækningen. Jeg er også så heldig, at jeg er ven af By Lassen-huset og har arbejdet tæt sammen med By Lassen siden det hele startede. Jeg fik derfor lov at låne en hulens masse hvide Kubusvaser i alle størrelser og kubusstager, det blev vældig fint – Jeg viser ingen billeder i indlægget her, da det var en privat fest, og det var svært at få de helt fine skud, da lokalets farver og møbler var ret dominerende. Til gengæld vil jeg i indlægget her vise en masse af By Lassens egne billeder, hvor der er dækket op til fest med vaser og kubusstager.

Det der er så genialt ved Kubusvaserne er, at man stadig kan se hinanden over bordet. Vaserne er stilrene, enkle og de fylder ikke meget. Der følger en lille indsats med til vaserne. Indsatsen har en masse huller, så man kan arrangere enkle blomsterdekorationer af enkle blomster, der ved hjælp af indsatsen støtter blomsterstænglen og lade blomsten stå rank og smuk. Det vil sige, at du faktisk ikke behøver særlig mange blomster, du sparer en del penge på den konto, og så har du netop muligheden for at se og konversere med personen overfor, da der ikke står en kæmpe buket i vejen.

Kubusvaserne er så stringente og minimalistisk i designet, at borddækningens udtryk bliver let og elegant. Du kan se de mange forskellige varianter af vasen her

Lad dig inspirere af billederne herunder til sommerens mange fester.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply