Give away: Happy walls til din boligindretning


BLOG TAKE OVER RICE
Det glæder mig, at jeg endnu engang denne uge kan byde RICE velkommen på Boligcious. Jeg giver ordet videre til Charlotte Hedeman Gueniau, stifter og ejer af Rice…

 


For et par dage siden fik jeg mulighed for at fortælle jer lidt om vores nye tapeteventyr i samarbejde med Hollandske Eijffinger… Det kan du læse meget mere om i mit tidligere indlæg!

Nu får DU mulighed for at forvandle dine vægge og sætte lidt mere kulør på din indretning… Selvom det er næsten umuligt at vælge mellem de mange tapeter, så er én af mine absolut favoritter tapetet med guld-dots… Fordi jeg selv er så vild med det tapet, så er det selvfølgelig også det, du har mulighed for at vinde her på bloggen.

Give away: Happy walls til din boligindretning

Vi udlodder 4 ruller tapet til den heldige vinder – det eneste, du skal gøre, er at svare på, hvorfor netop dine vægge trænger til fornyelse? Skriv dit svar i kommentarfeltet herunder. Du forøger din chance for at vinde, hvis du poster et billede af dine vægge på Instagram eller Facebook med hashtagget #RICEhappywalls – jeg finder en vinder mandag 19. oktober kl. 11.00.

Held og lykke! – Store knus fra Charlotte


Det danske interiør og designfirma, RICE, er kendt for deres farverige melamin, håndlavede kurve og opbevaring og det håndlavede spisestel. RICE er hverdagsmagi – når du vasker, bager, gør rent og slapper af i dit hjem. Mød RICE på Facebook og Instagram – eller shop præcis, når det passer dig på www.rice.dk.

 

 

Give away: Happy walls til din boligindretning
Artikel
Give away: Happy walls til din boligindretning
Forfatter
Boligcious

63 Comment

 1. jeg skal vinde, da alle mine vægge i huset er hvide og triste ? trænger til noget spræl på vægge og i tilværelsen generelt ?

 2. Jeg skal vinde da mine vægge trænger enormt meget til en kærlig hånd.. Vi (min søn og jeg) har boet her i 4 år, og der er ikk sket noget med væggene siden..

 3. Min væg trænger til fornyelse, fordi den bare er møg kedelig hvid og jeg er vild med prikker og guld, så det der ville passe perfekt!

 4. Min væg trænger i høj grad til fornyelse! hvid maling på savsmuldstapet for ret mange år siden – mere kedeligt bliver det næppe. Og mit soveværelse vil blive meget mere rart at være i bagefter.

 5. Det er da lige hvad jeg mangler. Har desperat søgt efter lidt nyt til vores stue som trænger til at der skal ske noget ??

 6. Min væg trænger til list fornyelse, min kæreste og jeg har lige renoveret hus. Og han fik lov at vælge farven ind til stuen. Den blev grøn. Den farver akær simpelhen i mine øjne hver gang jeg kommer derind, er en kæmpe fan af Rice univers, og fremlagde ideen om tapet på væggen i stedet, han var ikke afvisende, men heller ikke overbevist. Så tænker hvis jeg vandt list tapet, ville han sætte det op, og så ville jeg ha vundet over den hæslige grimme grønne farver der ødelægger min ellers ret fine stue..

 7. Vores 2-værelses trænger til en seriøs upgrade, hvis vi skal holde ud at bo der 3 mennesker og jeg ELSKER prikker!! Jeg tror muligvis ikke Jeg kan leve uden det tapet. Basta!

 8. Vi er lige flyttet i hus med vores 2 piger, og den store på 5 år mangler noget sjæl og hygge på sit værelse på 1.sal. Kh Camilla

 9. Vi står måske og skal flytte, og det ville være så fint med det tapet.
  Wauw, det er godt nok flot – det er sådan et man ikke lige vidste at man stod og manglede! :-)

 10. Min datter på 8 år ønsker sig et værelse der ligner et tv-studie, hvor hun kan lave talkshows og interviewe stjerner, en væg med guld prikker vil være perfekt til lige at få det til at se ekstra “glam” ud ⭐️?❤️

 11. Årh det vil være fantastisk tapet på værelset vi skal have gjort klar til vores længe ventede Bassemands med ankomst slut november?.

 12. Jeg har en væg i stuen, som trænger til et kærligt RICE-pust. Der hænger de samme billeder på den hvide væg, som jeg hængte op da jeg flyttede ind, hvilket jeg i virkeligheden er ved at være lidt træt af. Derudover så er jeg kæmpe (!!!) fan af RICE, så det ville være en bonus at have tapet hængende derfra. Krydser!

 13. Har længe kigget på netop tapetet med guldprikkerne i hos Rice, som ville være så fint på storesøsters værelse, som vi er ved at gøre i stand inden to nye prinsesser melder deres ankomst om om en måneds tid?

 14. Mine vægge trænger til fornyelse fordi de er slidte, kedelige hvide at se på! Trænger til noget farve og PANG i hjemmet :D

 15. Har været vild med dette guld-dot tapet, som jeg faktisk troede var håndlavet, siden mit første besøg i Riceteriet i Odense. Iøvrigt et skønt sted at blive inspireret til en helt speciel glad boligindretning. Men nu elsker jeg jo også Rices glade farver. Dette guldpriktapet vil bare bringe så meget mere glæde ind i min spisestue – og hvem kunne ikke trænge til det ;)

 16. Årh, guld prikker!! Perfekt til den kommende ommøblering/istandsættelse af vores soveværelse/børneværelse
  En væg til mor med prikker og en til frk Nanna på 3 :-)

 17. Min mand og jeg har købt et hus. Det er et dødsbo hvor ejerne har boet i rigtig mange år. Det ses især på væggene. Og jeg ville elske at skifte det blomstrede tapet i trappeopgangen ud med det flotte og skønne tapet fra Rice.
  Håber sådan at jeg vinder ??

 18. Mine køkkenvægge er fuldstændig massakrerede ( skyldes en hårdt tiltrængt ombygning)- så de trænger virkelig til et pift med glade prikker

 19. Jeg er ved at indrette et læsehjørne i min lejlighed, og det ville være et fantastisk touch at få guldprikket tapet på de hvide vægge! :-)

 20. Vi er netop flyttet ind i et super idyllisk hus med næsten 100 år på bagen. Der er hvide vægge, smukke hvide bjælker og ægte bondestemning. Vi elsker at blande nyt, gammelt, spraglet og råt. Tingenes historie er det afgørende for os. Derfor kunne vi heller ikke lade være med at sige JA til et stort maleri med fire piberygende mænd og en massiv guldramme, da min kærestes morfar gik bort. Billedet er lidt dunkelt, men mon ikke at det ville få en ny gnist, hvis de piberygende herrer kunne nyde udsigten af en væg med flotte gyldne prikker? Det er jeg overbevist om <3

 21. Mine vægge trænger bare til kærlig opmærksomhed. Vi er just flyttet i lejlighed hvor vi har VÆG-TIL-VÆG-GULVTÆPPE så jeg tænkte at det ville være en god ide, at trække opmærksomheden fra gulvene/gulvtæpperne og op til væggene istedet

  :-)

 22. fordi mit stue trænger til en opdatering. Så fedt det tapet . Glæder mig til at se alle dessiner.

 23. det tapetville virkelig klæde min stue, mit gule billede og min gule lampe. Bringe solskinnet helt ind i stuen ☀️

 24. Vores vægge er hvide… Alle sammen… Og det er ærligt talt ret kedeligt at se på. Særligt vores soveværelse, der pt er vores repos på førstesalen fordi vores tre unger har de værelser der er i vores bolig… At personliggøre vores lille del af soveværelset ville være ret fantastisk og skabe masser af glæde.

 25. Vi bor i en lejlighed og skal til at lave vores soveværelse om til et børneværelse til vores 3-årige datter. Vi skal derudover også lave en skillevæg i vores stue, så min kæreste og jeg kan få et lille soveværelse. Så vi skal til at tænke i nye udtryk, og der tror jeg tapetet ville passe super godt!

 26. Har haft hvide vægge på savsmuldstapet i alt for mange år, nu er jeg klar til både prikker og guld!!

 27. Jeg skal snart flytte til Århus, for mig selv og glææææder mig til at indrette mit helt eget hjem :) noget af det smukke tapet fra jeres nye kollektion ville være perfekt til mit nye hjem ?

 28. Inspireret af en Desigual-butik i Spanien, vil jeg lave en væg med FORSKELLIGE tapeter fra gulv til loft. Foreløbig har jeg 2 ruller, men dem er der ikke så meget spræl i. Jeg ville blive ovenud lykkelig, hvis jeg vandt 4 ruller af jeres skønne tapet. Er desværre ikke på Instagram, men poster de 2 ruller, jeg har på Facebook. Jeg krydser fingre!

 29. vores vægge i stuen trænger da de har den kedelige brune farve og ønsker noget mere spændende at se på <3

 30. Åh, vi bor i verdens ‘ældste hus’, og efter 8 år som husejere, må vi erkende, at vi har mange projekter endnu. Desværre er vi ikke så store håndværkere selv, som vi nok havde satset på. Men langsomt, meget langsomt bliver det bedre. Soveværelset, i kælderen, flyttede vi bare ind i. Det er gråt og upersonligt. Jeg drømmer om et varmt og charmerende rum, men indtil nu har vi prioriteret børnenes værelser, mens vores rum er – lidt ? trist. Jeres tapet vil bringe lidt charme dertil, og jeg vil elske det ??

 31. Jeg har en væg i køkkenet hvor det ville være så sejt på, og så skulle min datters værelse også have en lille væg med det/ Dianna.

 32. Åhh sikke en kærkommen konkurrence! Vi er lige flyttet i hus og jeg er bare dødtræt af vores bryggers! Det trænger så meget til en nyt pust og det her tapet ville godt nok gøre godt! Er generelt stor fan af Rice, så ville da rigtig gerne vinde sådan en portion! Krydser alt hvad jeg har for, at jeg bliver den heldige vinder:-)

 33. Min søns far flyttede sidste år og jeg kæmper stadig med at sætte mit eget præg – og skabe MIT hjem. Tapetet ville være “prikken over i´et” – især i soveværelset <3

 34. Hej. Jeg kan kun sige, kort og godt : Hvis du så mine vægge ville du ryge bagover i gru og forfærdelse . Jeg har ikke camera så kan ikke sende billede . O.K. dette lyder nok værre end det er, hm. ….

 35. Jeg bor i boligforeningshus med Rutex savsmuldstapet…. Malet Hvidt….meget spændende og indbydende….. Jeg er meget forelsket i Guld Dot?

 36. Som de fleste andre består mit hjem kun af hvide vægge – SÅ forudsigeligt! Bliver jeg den heldige vinder, så vi jeg tarpesere en væg i det kommende børneværelse – hvor jeg gerne vil skabe humor og varme :)

 37. Min datter fortjener det flotte tapet på sit nye værelse. Vi flyttede for 3 uger siden fra 60m2 til 125m2 hvilket betyder at der nu er godt med luft mellem møblerne, ikke mindst på vores 6årige datters værelse. Hun har før delt værelse med lillebror på 1 1/2 år, så nu skal hun for alvor have sit skolepige værelse.

 38. Børnenes værelse trænger til en overhaling – Det gamle hvide tapet er så kedeligt på et børneværelse, hvor der er liv og glade dage!

 39. Kolonihavehuset kunne godt bruge nogle guld prikker på køkkenvæggen. det ville passe fint til de lysegrønne køkkenlåger. :) så ville jeg elsker at stå og lave mad der ude og kigge på det smukke tapet :) god weekendt til alle:)

 40. Det ville være så fint i vores stue. Da vi overtog vores hus for 6 år siden havde der boet en alkoholiker der før… Huset trængte virkelig til en kærlig hånd. Vi havde en måned til at sætte det i stand inden vi flyttede ind… Desværre blev vores datter syg og jeg blev indlagt med hende så min mand havde sindsygt travlt…. Det kan man godt se på væggene i stuen der er meget rustikke…

 41. Vores gang står rå efter jeg rev det sidste tapet ned for flere mdr siden, jeg har indtil nu ikke lige fundet det tapet der skal pynte derude, men det her er et rigtigt fint bud.
  Hilsen Trine

 42. Jeg skal da vinde, for jeg bor nærmest i en Rice udstilling. Her sker altid noget med farver og mønstre!!!!!!

 43. vores vægge er hvide og efter 10 år trænger de i den grad til en opfriskning. især i stuen kunne jeg godt tænke mig noget mere hygge og liv, og tapet ville klart friske det op :-)

 44. Jeg ønsker SÅ meget at vinde det smukke tapet til min datter Alvilde. Hun har siden sin ankomst i marts måned ikke haft noget værelse, da vi et par måneder efter hendes ankomst solgte vores daværende hus. Vi var heldige, at finde vores drømmehus, dog med et ordentligt bump på vejen. Vi bor pt. i en skurvogn, da vi efter kort tid i huset fandt skimmelsvamp. Vi er nu igang med en større renovering af huset og jeg venter spændt på, at kunne flytte ind i varmen og glæder mig som et lille barn til, at skulle give min datter et hyggeligt og ikke mindst varmt værelse som hun kan boltre sig i. Det ville bare være “prikken over i’et”, at kunne udsmykke en af væggene på Alvildes værelse med de frække dots.

 45. Smukke prikker til et smukt men virkelig tomt værelse… Vores lille familie er lige flyttet i et dejligt rækkehus, hvor alt fokus har været på at få ungernes værelse personlige og hyggelige – hvilket har resulteret i, at min mand og jeg nu sover i det hvideste rum – helt uden personlighed. Ville elske at kigge på tapetet med guldprikkerne sammen med min dejlige babypige på 5 måneder ;-)

 46. Vi ønsker os lidt mere eventyr og skønhed i vores liv fremover – og det vil tapetet være med til at give os ?.

 47. Så fik man langt om længe købt den stemningsfyldte murermestervilla. Nøjagtig samme hus, som vi forsøgte at købe for 6 år siden, men var for langsomme. Og de fine vægge har fortjent lidt hygge og fest. Derfor vil jeg meget gerne være den heldige vinder af det smukke tapet. Fingers crossed :)

 48. Jeg vil gerne vinde da jeg skal i gang med at renovere et helt hus?? tapetet kunne blive så flot i min nye stue??

 49. … fordi vores smukke entre, som er det centrale i huset, ville blive SÅ meget smukkere med de skønne Golden Polka Dots. Og fordi jeg blev SÅ forelsket i det tapet første gang jeg så det i Riceteria. – Er vild med det, og tænker det kunne blive SÅ smukt i vores trappeopgang i vores dejlige hus!! ?

 50. Mit lille soveværelse trænger til en omgang….efter skimmelsvamprenovering i foråret snød boligselskabet med udbedringen….det var kun endevæggen og væggen ud mod gaden(hvor der var skimmelsvamp) der blev nogenlunde ordnet…..typisk….så tapetet vil gøre underværker her

 51. Vi har lige byttet rundt på værelserne, og min datter vil helt sikkert synes om, at der kom dette tapet op på sit værelse.

 52. Jeg har set det tapet ind i jeres riceteria i Odense ?. Og vi (mig og mit barnebarn på 9år) syntes det er vild flot og det passer super flot til lyserød det syntes Lina på 9 år. Hvis jeg vandt vil jeg dele gevinst med Lina på 9 år. Hun vil gerne have det på hendes værelse og jeg vil have det på mit sove værelse, så vil solen altid skinne ?

 53. Kæreste Charlotte.

  Min datter Dagmar har talt om dit smukke tapet, siden vi kom ind i Riceteria lige efter det var sat op, hun var helt solgt i guld prikkerne ind til værelset??
  Idet vi er flyttet mangler vi klart noget hygge til Dagmars 2 værelser hun ville blive verdens gladeste pige!!!

 54. Hvor er det bare fint. Vi er en familie med 3 børn, derfor er børneværelserne konstant i forandring, for at følge med børnene. Med det fine tapet, er jeg sikker på vi vil have en langtidsholdbar løsning.

 55. Det er da det fineste tapet ever! Er netop på tapetjagt til min datter Albas (4år) værelse, vi skal i gang med en størrere opgradering ? Hun er en rigtig lille eventyre og elsker at fortælle historier og har en fantastisk fantasi, Hun ville elske at være omringet af guldprikker, og det ville nok få fantasien til at spirer endnu mere. Pølsefingrene er krydset ????????

 56. Jeg ønsker at se mere liv i mit hjem og er træt af mine hvide vægge så jeg krydser fingre

 57. Vi har de grimmeste vægge. Boligselskabet er gået i gang med renovering, hvilket betyder, udover en større stue, at de har pillet alt det gamle tapet ned og lige nu er der så en blanding af rå væg og maling. Så det fine tapet ville bestemt pynte.

 58. Har boet i min hyggelige bolig i 13 år ? men den trænger til at blive piftet op og det kan det fine tapet være med til ?

  Smil Lene ☺

 59. Mine vægge er hvide og kedelige.
  Vi trænger til fornyelse og de der guldprikker er da pivfrække ?

 60. Jeg vil så gerne skabe en tryg, optimistisk og hyggeligt stemning til vores nye baby, der kommer om tre måneder…. Og det gør mig og smile der Jeg kigger på de goldne polka dots….

 61. Wow! Jeg ville elske endelig at kunne putte noget på den væg i gangen, som
  aldrig er blevet lavet færdig. Der mangler
  ligesom noget og nu fandt jeg det.

 62. Vi er kørt lidt træt i vores lejlighed. Den er for lille synes vi. Men den er nu dejlig, og vi skal under alle omstændigheder blive her nogeg tid endnu. Så den skal shines op :-)

 63. Gammelt ordsprog siger:
  “Hvis du ikke har guld i pungen, må du have honning i munden”
  Jeg synes hellere det burde hedder:
  “Hvis du ikke har guld i pungen, må du have det på dine vægge”
  …. Gi mig guld prikker i min entré!

Leave a Comment

Email (will not be published)