DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Marie-Kong – Dagens Poster

Photo kunst er på plakaten i dag. Juery Franck står bag plakaten som illustrere børns leg, og associerer til King Kong. Jeg er ret vild med billedets stemning og humoren bag, cool kunst hvis du spørger mig!

Du finder mere info hos L’Affiche Moderne 

Marie-Kong - Dagens Poster

 

Marie-Kong – Dagens Poster
Artikel
Marie-Kong – Dagens Poster
Beskrivelse
Photo kunst er på plakaten i dag. Juery Franck står bag plakaten som illustrere børns leg, og associerer til King Kong. Jeg er ret vild med billedets stemning
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Frøken Jensen
  marts 11, 2013 at 09:03

  Virkelig fin plakat/billede 🙂
  Og skøn blog. Har fulgt med længe og er også fulgt med over på din ‘nye’ side. Læser for det meste med på mobilen via bloglovin og desværre er det ikke helt optimalt efter du er flyttet. I selve app’en kan man nemlig kun se et par linjer af indlægget. Man er nødt til at klikke sig videre for at læse det hele og se billederne. Det er lidt besværligt når man læser med på mobilen. Dels fordi teksten er knap så læsevenlig som i app’en, dels fordi jeg tit læser med i toget hvor signalet desværre tit er umådeligt dårligt. Derfor er det træls at skulle vente på at siden loader to gange fremfor én gang.
  Jeg ved ikke om du kan gøre noget ved det men jeg synes bare lige du skulle vide det 🙂

Leave a Reply