Blog TAKE OVER Produkt og design (Interior design)

"Palm Desk" af Sara Held

I dag afslutter vi en fantastisk spændende uge, hvor designstuderende har haft ordet på Boligcious. Jeg er imponeret over, hvor dygtige alle mine gæster er og jeg ønsker dem al mulig held og lykke i fremtiden. Vi runder en smuk design-uge af med Palm Desk – et smukt skrivebord designet af Sara Held – Tag godt imod hende.

"Palm Desk" af Sara Held

Nordiskinspireret skrivebord med palmeprint

Jeg hedder Sara Held og er 24 år. Jeg bor i Århus og studerer Furniture Design på Via Design i Herning.

Jeg har i forbindelse med et eksamensprojekt på Via Design designet et skrivebord. Et skrivebord, hvormed jeg har haft forskellige fokuspunkter, hvor det i arbejdsprocessen fra tegnebræt til færdigt produkt har haft høj prioritet at designe et rummeligt skrivebord, med plads til udfoldelser og stratetisk kaos. Bordet er let og sommerligt, og har navnet Palm Desk.
Jeg satte mig målet fra starten, at jeg selv skulle bygge bordet, så det stod klart til min eksamen. Midtvejskrisen kom jeg også igennem, og jeg er rigtig stolt af resultatet.

 

"Palm Desk" af Sara Held

 

Under mit eksamensforløb har jeg sparret med designvirksomheden SaysWho, med hvem jeg har sat rammerne for projektet. Her har vi diskuteret relevante spørgsmål i forhold til, hvad et skrivebord skal kunne, hvem, der skal bruge det, og hvilke funktioner, der er vigtige. Jeg har under forløbet også overvejet, om et skrivebord overhovedet er nødvendigt, nu hvor kalenderen er synkroniseret med telefonen, og computeren er bærbar.
Derfor har det været vigtigt for mig, at give dig som køber rum til at kunne style bordet og bruge funktionerne, som du vil. Jeg har sat rammerne – nu er det op til at dig, at gøre det til dit eget.

"Palm Desk" af Sara Held

 

 

Jeg er som designer meget optaget af trends, farver og print. Jeg kan vel sammenlignes med en fem-årig i en legetøjsbutik, når jeg sidder på Pinterest i timevis og finder inspiration i forskellige prints og farver. Kald mig bare en nørd, men palmer- og ananasprint er for vildt!

Fremtidens trends er meget nødvendige i mit projekt, og jeg har derfor undersøgt, hvad der rører sig i branchen i øjeblikket, og hvad der kommer til at ske i de kommende sæsoner. Jeg har søgt meget inspiration i ’urban garden’ og i tendensen, hvor man byder naturen indenfor, hvilket jeg i dette skrivebord har fortolket gennem palmepladen.

 

"Palm Desk" af Sara Held
Palm Desk har charme; det har små detaljer, der gør det lidt sjovere at arbejde med – Du kan lade tankerne flyve af sted til tropiske lande, hvor solbrillestangen, eller hvad man nu vil bruge den til, står og skinner. Palmerne gør det let at lægge viskelæderet på sin plads. Bordet har funktionelle elementer, som giver det karakter.
Bordpladen er af linoleum, som er dejligt at arbejde ved, fordi det er blødt og et behageligt underlag – og så er det slidstærkt!

"Palm Desk" af Sara Held

Opbevaring i bordet

Jeg arbejder ud fra, at mine designs ikke skal være for højtidelige. De må gerne have kant, hvilket jeg også har taget udgangspunkt i i forbindelse med dette skrivebord.
Mine designs er udviklet ud fra ideen om, at de skal have kontrast og liv. De skal kunne bruges i hverdagen og ikke kun være en pyntegenstand.

"Palm Desk" af Sara Held

Palm Desk

"Palm Desk" af Sara Held

"Palm Desk" af Sara Held

 


Moodboards og inspirationskilder

"Palm Desk" af Sara Held

 

"Palm Desk" af Sara Held

 

"Palm Desk" af Sara Held

 

"Palm Desk" af Sara Held

 

"Palm Desk" af Sara Held

"Palm Desk" af Sara Held
Artikel
"Palm Desk" af Sara Held
Beskrivelse
I dag afslutter vi en fantastisk spændende uge, hvor designstuderende har haft ordet på Boligcious. Jeg er imponeret over, hvor dygtige alle mine gæster er og jeg ønsker
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply