Bolig messer (Furniture Fairs) Produkt og design (Interior design)

Ambiente Fair 2013 – Highlights #2

Så er jeg klar med endnu et indlæg om nogle af de fede highlights jeg spottede på Ambiente Fair i Frankfurt for et par uger siden.

Firmaet Stand der Dinge havde en messestand, som man fik øje på fra lang afstand. Farverig og skæg og ikke mindste indbydende. Stand der Dinge designer farverige og sjov interior og dimser, som du ikke anede, at du ikke kunne leve uden…. lige præcis den slags design vi elsker – design med humor.

Stand der Dinge’s colorful and delightful stand was not to be missed. Stand der Dinge designs colorful and fun design, interior and gizmos that you never knew, you couldn’t live without … exactly the kind of design we love

Ambiente Fair 2013 - Highlights #2

Picknick im Grünen er sjovt alternativet til filt dutter under stolene, til dig der trænger til lidt farve og spas i boligen. Frieda hedder vasen til cykelstyret, en sjov idé og genial til grøftekantsbuketter.  Se nærmere hos standerdinge.de

‘Picknick im Grünen’ a fun alternative for your chairs. Stan der Dinge also designed ‘Frieda’ a vase for your bicycle. A fun idea and great for the flowers you find along the road on your way. See more at standerdinge.de

Ambiente Fair 2013 - Highlights #2

Garden Glory er en slags Desperate Housewives in the garden. Det svenske firma Garden glory har designet haveslanger til glamouriøse kvinder med beskidte negle. Super cool og sjovt hvis du spørger mig:-) Du kan købe slangerne allerede nu i deres webshop. Den perfekte bryllups- eller housewarminggave vil jeg mene!

Garden Glory is a kind of Desperate Housewives in the garden. The Swedish company Garden glory has designed garden hoses to glamorous women with dirty nails. Super cool and fun if you ask me 🙂 You can buy the hoses already in their webshop. The perfect wedding or housewarming gift.

 Ambiente Fair 2013 - Highlights #2

Ambiente Fair 2013 - Highlights #2

Snurk er et hollandsk mærke, som jeg fik øjnene op for sidste år. Snurk designer puderbetræk, sengetøj og boligtekstiler. Jeg er fuldstændig overdrevet forelsket  brandet. Jeg har selv købt en pude med strik print, som jeg havde på bloggen for nylig (her). Jeg er positivt overrasket over den lækre kvalitet som Snurk leverer, og sengetøjet med neon detaljerne SKAL jeg eje! Besøg Snurks hjemmeside, det er en ordre:-) du vil elske dem!

Snurk is a Dutch brand that I became aware of last year. Snurk designs: cushions, bedding and home textiles. I am totally in love with the brand. I’ve even bought a cushion with knit print, which I had on the blog recently you can see it here. I am so pleasantly surprised by the fine quality as Snurk supplies. The bedding with neon detailson from the first picture above, I MUST have! Visit Snurks website you won’t regret it, I promise you will love it!

Ambiente Fair 2013 – Highlights #2
Artikel
Ambiente Fair 2013 – Highlights #2
Beskrivelse
Så er jeg klar med endnu et indlæg om nogle af de fede highlights jeg spottede på Ambiente Fair i Frankfurt for et par uger siden. Firmaet Stand der
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply