Belysning (Lighting) Boligtekstil (Textiles for the home) Produkt og design (Interior design)

3 saftige ferskner

Jeg har fået en ny yndlingsfarve. Jeg er lige blevet færdig med at lave et boligstyling oplæg til en kunde, og her har jeg fået øjnene op for, hvor smuk pudder/fersken farve er. Jeg har lyst til at lægge min neonpink periode på loftet og shine hytten op med min nye yndlingsfarve.

Her kommer tre saftige ferskner, som jeg gerne vil invitere hjem til mig.

3 saftige ferskner

Den smukkeste lampe jeg længe har set. Den fås også som pendel og den er mindst lige så smuk. Den kan købes hos Etsy.com.

3 saftige ferskner

Lækker pude, en nyhed fra HAY. Puden hedder HAY puzzle.♥♥

3 saftige ferskner

Plaid fra Ferm LIVING♥♥♥

Three juicy peaches

I have a new favorite color. I just finished a decor plan for a customer and I’ve become aware of how beautiful the powder / peach color is. I suddenly have the urge to remove all my neon pink interior from my livingroom and shine up my home with my new favorite color.

Here are three juicy peaches I would like to invite to my home.

3 saftige ferskner
Artikel
3 saftige ferskner
Beskrivelse
Jeg har fået en ny yndlingsfarve. Jeg er lige blevet færdig med at lave et boligstyling oplæg til en kunde, og her har jeg fået øjnene
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply