Ikke-kategoriseret

Poetisk atmosfære

Rue Verte kan noget med at skabe en stemning. Deres smukke sortiment af vintage, factory style og nye fund sender mig ind i et univers, som minder mig om en filmkulisse skabt i nutid, men med en følelse af at træde ind i 20’erne. Dunkel, elegant og poetisk. Rue Verte forstår at præsenterer deres produkter i præcis denne kulisse, når de laver inspirationsfoto, og det gør bare oplevelsen fuldendt. Jeg er vild med disse stemningsfulde, mystiske og utrolig smukke billeder fra Rue Verte, som repræsenterer et unikt sortiment som man ikke bare lige finder andre steder.

1-rueverte_butik_45461_final 1-rueverte_butik_45472_final 1-rueverte_butik_45484_final Inspiration+6 Inspiration+7 Inspiration+9

Poetisk atmosfære
Artikel
Poetisk atmosfære
Beskrivelse
Rue Verte kan noget med at skabe en stemning. Deres smukke sortiment af vintage, factory style og nye fund sender mig ind i et univers, som minder mig om en
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply