Mand til Mand Produkt og design (Interior design)

Gaven til vinelskeren

Dette blog indlæg er nok mest til jer kvinder, der gud forbyde det, stadigvæk mangler at købe en gave til ham den eneste ene – eller til jer mænd, der ligesom mig gerne køber en gave til mig selv når jeg er i gang med julegave-shoppingen.

Jeg er fundet 5 lækre gaver, der altid er lækre at have hvad enten man er en vinentusiast eller først har bevæget sig ind i vinens verden.

Rigtig god jul, til jer alle sammen!

En lækker bakke

Fed bakke fra det danske mærke Lind DNA i aluminium og læder, få i en masse forskelige farver og størrelser (jeg tror liiige du kan nå at bestille det og få det ingen jul, men tjek lige for en sikkerheds skyld. Luxoliving har en fin kundeservice tlf. du kan ringe til)

Gaven til vinelskeren

Et lækkert skærebrat

Super kvalitets skærebrat fra mærket Sløjd, der uden tvivl laver de flotteste og mest unikke skærebrædder. De kan fås i forskelligt slags træ og i helt op til 80 cm langt – det er fedt!

Se hvilke butikker som forhandler de lækre trævarer her

Gaven til vinelskeren Gaven til vinelskeren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kend duften

De 6 mest almindelige vindufte. Fantastisk gave fra La Cave, hvis du vil lære til mere om vin og bare gerne vil blære dig lidt overfor venner og familie. Der findes en masse forskellige størrelser med helt op til 54 dufte.

Kontakt info vedr. levering kan du finde her: Telefon: 2143 8933 email: info@lacave.dk

Gaven til vinelskeren

En lækker proptrækker

Laguiole proptrækker er bare i en klasse for sig selv, her i lækkert oliventræ, men fås i en helt masse forskellige typer – jeg er nu ret vild med en klassiske.

For at høre om de kan nå at levere inden jul kan du kontakte dem via tlf. 22 63 50 76 eller mail Mobil: 22 63 50 76 eller info@lighthouse-vin.dk

Gaven til vinelskeren

Det store vinglas

Et stort og lækkert vinglas, så du rigtig kan svinge vinen rundt. Her er Spiegelau’s magnum glas. Kan købes i Magasin.

 

Gaven til vinelskeren

Gaven til vinelskeren
Artikel
Gaven til vinelskeren
Beskrivelse
Dette blog indlæg er nok mest til jer kvinder, der gud forbyde det, stadigvæk mangler at købe en gave til ham den eneste ene - eller til jer
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply