INTERIØR

FAVORITTER FRA AMBIENTE – VERDENS STØRSTE MESSE FOR FORBRUG #2

Her kommer 2. del af af mine favoritter fra Ambiente 2015 – Verdens største messe for forbrug. Læs første indlæg her

Jeg ved godt, at jeg tit forelsker mig i design, og råber op om det her på bloggen, men jeg er bare typen, der begejstres let og fascineres af kreativitet i alle dets former.
På Ambiente forelsker jeg mig konstant, men mit størst crush på denne messe blev i designduoen: DECHEM STUDIO! -Jeg har ikke kunne få dem ud af mine tanker,  og nu skal du se hvorfor…

FAVORITTER FRA AMBIENTE – VERDENS STØRSTE MESSE FOR FORBRUG #2

Se nu her… -den smukkeste lille by i hånd-facetslebet krystal. Et minimalistisk og poetisk landskab dannet af formet glas i forskellige farver. Disse små byggesten gør det muligt for dig at bygge, komponere og ændre din symbolske verden, hver dag om du vil!
Det er det smukkeste jeg længe har set. De kan købes i tre forskellige pakker og jeg husker ikke prisen, mest fordi den var ekstrem høj.

FAVORITTER FRA AMBIENTE – VERDENS STØRSTE MESSE FOR FORBRUG #2

DECHEM Studio er en designduo fra Prag – bag står deisgnerne Michaela Tomišková og Jakub Janďourek – Du kan læse om dem her.

FAVORITTER FRA AMBIENTE – VERDENS STØRSTE MESSE FOR FORBRUG #2

 


KAHLA

KAHLA er en stor tysk porcelæns virksomhed med et gigantisk sortiment. Her finder du helt almindeligt porcelæn uden særlige finesser, du finder helt sikkert også porcelæn som du ikke kan lide, men det er også muligt at finde porcelæn med særklasse og kant.
Kahlas serie ATLIER er en ekperimenterende kollektion hvor KAHLA giver kunstnere og designere fra hele verden mulighed for at udforske potentialet i porcelæn og udfolde sig kreativt og kunstnerisk.

Du kan se resultatet her

Jeg faldt særligt for denne fine genfortolkning af det klassiske blå/hvide porcelæn. DESIGNERS CUT hedder det smukke stel med de små åbninger, som ligner brudstykker og det spinkle, nærmest tråd-tynde blå mønster – Jeg er solgt! Designeren bag hedder Ingibjörg Guðmundsdóttir. Som navnet afslører er hun islænding – født i Reykjavík i 1980, og uddannet fra Reykjavík skolen for Visuel kunst.

FAVORITTER FRA AMBIENTE – VERDENS STØRSTE MESSE FOR FORBRUG #2

Endnu et design fra KAHLA Atelier, som fangede mit øje, var dette ved navn SLOP. SLOP er designet af den svenske designer Gustof Nordenskiöld.

SLOP er et stel med spildt maling – en dekoration hvor selve processen med maling fortæller en historie og bliver til et dekorativt element i designet. Igen en nyfortolkning af det klassiske blå og hvide porcelæn.

FAVORITTER FRA AMBIENTE – VERDENS STØRSTE MESSE FOR FORBRUG #2


Studio Cheha

Denne lampe er en illusion – en lampe med en 3-d effekt, som var utrolig fascinerende. På afstand ser den fyldig og organisk ud, men den er ganske flad. Jeg har desværre ikke bedre billeder af den, end det jeg selv har taget her. Jeg kan heller ikke fortælle så meget om designerne bag eller materialet, da Studion Cheha’s hjemmeside ikke er færdig endnu. Du kan tjekke flere modeller lamper her – og husk at have in mente, at alle lamper er flade, -det er det, der gør dem så fascinerende.

FAVORITTER FRA AMBIENTE – VERDENS STØRSTE MESSE FOR FORBRUG #2

 

FAVORITTER FRA AMBIENTE – VERDENS STØRSTE MESSE FOR FORBRUG #2
Artikel
FAVORITTER FRA AMBIENTE – VERDENS STØRSTE MESSE FOR FORBRUG #2
Beskrivelse
Her kommer 2. del af af mine favoritter fra Ambiente 2015 - Verdens største messe for forbrug. Læs første indlæg her Jeg ved godt, at jeg tit
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply