INTERIØR

Kærlighed til former

I mit hjem må der gerne være former… masser af formgivning både bløde former og lige linjer. Design med skulpturel formgivning har jeg en tendens til at falde for. Det er fantastisk, hvis designet også har en funktion, altså en lågkrukke eller en lampe som har et meget skulpturelt udseende, men altså det kan jo også bare være en skulptur, et geometrisk grafisk element, der ikke kan andet, end at pynte og skabe karakter og kant i mit hjem.

Kristina Dam er fantastisk til at skabe design med form og skulpturelt udseende. Vi stylister er vilde med at låne hendes design, når vi styler billeder, og vi holder meget øje med alt nyt fra hendes hånde…. det gælder lidt om at komme først, også selvom vi ikke taler om det 😉

Her kan du få et indtryk af hvad jeg mener…

Design med form af Kristina Dam

Kærlighed til former
Artikel
Kærlighed til former
Beskrivelse
I mit hjem må der gerne være former... masser af formgivning både bløde former og lige linjer. Design med skulpturel formgivning har jeg en tendens til at
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply