INTERIØR

Nostalgisk rengøring med god samvittighed

TEST

Jeg har længe fulgt med i Camilla Schrams, stifter af HUMDAKIN rengøringseventyr. Mest fordi jeg synes hendes historie er fantastisk. Jeg synes hun er den sejeste kvindelige iværksætter, og så er jeg faktisk ret vild med tanken om, at jeg ikke skader nogen som helst når jeg bruger hendes produkter, hverken miljø eller mig selv og mine unger. Er du interesseret i art kende mere til Camillas grundlag for at iværksætte HUMDAKIN og det eventyr ( måske er eventyr lidt naivt skrevet, for der er ikke meget eventyr i at være selvstændig, det er sgu hårdt arbejde) så kan du læse om det i mit tidligere indlæg her

Siden jeg skrev indlægget er der kommet en del nye produkter og redskaber til. Jeg kan simpelthen så godt lide redskaberne, kosten, spanden og vaskebørsten, det hele emmer af gamle dage, kogekoner der ligger på trappen og vasker gulve, det er skønt og nostalgisk.

Sprayflasken købes tom sammen med universalrengøringen. Du mikser altså dermed din egen rengøringsspray, opskrift finder du på emballagen. Den er genbrugelig, endnu en miljøbevidst handling.

Jeg er selv storforbruger af både HUMDAKIN opvaskemiddel, håndsæbe og håndcreme. Det jeg rigtig godt kan lide det er naturligvis det er miljøvenlige aspekt, men også at det er pænt at have stående. Det kan for nogen lyde fjollet, men hold nu op hvor er den slags emballage altid grim ikk? HUMDAKINs emballage er pæn og lækker at have stående fremme og det betyder noget for sådan en som jeg.

Her kommer mutter med kost og spand… Ja jeg var flittig i går og fik vasket gulve i lejligheden. Tjek Lige den børste og spand, det er da hyggeligt ikk?

I går fik jeg afprøvet HUMDAKINS universal rengøring i lejligheden og jeg er stærkt tilfreds, faktisk kan jeg ikke finde en undskyldning for ikke at udskifte alle miljøskadende rengøringsmidler med HUMDAKINs. Rengøringsmidlet er effektivt, det lugter ikke og min hænder er ikke smadrede bagefter… de er måske lidt “krøllede” efter at have dem i vand længe, men det er det hele.

Hvis du kigger forbi HUMDAKINS hjemmeside, så finder du en webshop, hvor du let får et overblik over alle produkter. Scroller du ned i bunden og klikker på menuen JOURNAL, så finder du en hyggelig blog med skønne artikler, checklister osv. der handler om rengøring og pleje. God weekendrengøring, jeg fik den overstået i går, så jeg daffer ud i det blå. Hyg dig!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply