Produkt og design (Interior design) Uncategorized

Camilla Schram rengøringseventyr

Camilla Schram er i mine øjne en af de sejeste kvinder i branchen lige nu. I 7 år drev hun sin egen rengøringsvirksomhed og det blev afsættet for hendes forholdsvis unge brand Humdakin. Humdakin er moderne rengøringsmidler som Camilla har udviklet på i 5 år og som endelig så dagens lys for godt og vel et år siden. Det er gået voldsomt stærkt og allerede på et år har Camilla formået at skabe et lækkert brand som allerede nu ligger i alle de butikker i Danmark som hun drømte om. Hele 27 butikker repræsenterer hendes barn og det er bare i Danmark, det er utrolig flot gået på så kort tid. 

Humdakin – What’s the big deal?

Og ja What is the big deal… det er jo bare rengøringsmidler i en møg-pæn indpakning eller? hvad er er det lige der gør Humdakin til noget særligt i forhold til de produkter du og jeg bruger? Humdakin er specielt fordi der er så meget passion og hjerte bag – det oplever jeg i hvert fald, når jeg taler med den unge smukke Camilla, som gjorde mig helt glad og høj. Hendes milde udseende og approach er lige så ren og mild som hendes produkter. Hun udstråler en kæmpe passion og kærlighed til hendes brand, og der er ingen tvivl om at hun vil gå langt for at nå sin mission om at kombinere smukt design og rengøring. Humdakin vil være en del af dit hjem og tilføre bedre hygiejne og gøre det at gøre rent til en fornøjelse.

Alle produkter er miljøvenlige og hudvenlige og ofte resulterer dette i at man må gå på kompromis med duften. Jeg vil gerne benytte miljørigtige produkter og passe på at jeg og mine børn ikke udvikler allergi, men jeg må også indrømme at jeg synes livet med Neutral er utrolig kedeligt. Jeg kan altså godt lide at mit vasketøj og mine hænder dufter godt efter vask. Det behøver på ingen måde at være en gennemtrængende duft men det må altså godt dufte lidt rent og godt. Netop denne tanke er hele baggrunden for Humdakins eksistens. Camilla ville gerne skabe rengøringsprodukter der er så lækre i emballagen så den kan stå fremme (og lad os bare blive enige om at Cilitbang og Ajax virkelig er grimme at have fremme ikk?), de skal være så milde at man ikke behøver at bruge handsker eller være bange for at slå ud på huden og så må det alts gerne dufte mildt og rent. Humdakins produkter er duftnoter af havtorn, salvie og kamille, alle tre ingredienser som dufter mildt og er gode for huden.Hos Humdakin kan du købe universal rengøring, klude som er i økobomuld der er GOTS certificerede.

 

HUM-DA-KIN

Camillas virksomhed og showroom ligger i Århus i forbindelse med familiens gård, så når Camilla har puttet sin datter sætter hun babyalarmen til og trisser over gårdspladsen og pakker varer. En fin rund mave afslørede at om lidt, er Camilla mor til to, så det er perfekt timing, at hun for nylig ansatte sine første medarbejdere. Indtil nu har hun nemlig været alene om sin virksomhed, imponerende hvad hun har formået på så kort tid. Det specielle navn Humdakin har også en fin historie, som jeg gerne vil slutte indlægget her af med. Navnet er en sammensætning af de nok vigtigste mennesker i hendes liv. Hendes datter hedder Nynne på engelsk oversætte det hemming/hum deraf kommer HUM – Hendes mand Dan DA og hende kontorhund King afslutter navnet KIN.

Jeg ønsker Camilla alt det bedste og vil i den grad bakke op om hendes projekt, jeg er top-begejstret for hendes produkter og nyder at bruge dem i min hverdag – Tak for dig Camilla!

Jeg vil gerne anbefale dig et besøg i Humdakins skønne univers… kom med her: humdakin.com

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply