Produkt og design (Interior design) Stilleben og andre lækkerier

FermLiving Autumn/winter 2012 – Sneak Peak

Ferm Living er et dansk firma som bare stormer frem, og jeg ved, at I alle kender dem. Ferm Living er et af mine favorit brands når det gælder nyt design. Stilen er grafisk med delikate farver, humor og æstetik i en smuk sammensmeltning. Jeg har været så heldig at få et sneak peak på den kommende kollektion. Det er en stor kollektion synes jeg og som noget nyt har FermLiving indtaget badeværelset, og præsenterer flotte badeforhæng, håndklæder og tandkrus.

Her får du et smugkig på noget af kollektionen, og i morgen viser jeg alle de dejlige nyheder på børnefronten. Hvad synes du om kollektionen? Hvilket design skal du bare eje? Læg en kommentar♥

Ferm Living is a Danish design vompany and one of my favorites, when it comes to new design. The style is graphic with delicate colors, humor and aesthetics in a beautiful fusion. I’ve got a sneak peak at the upcoming collection. It is a great collection, and this year Ferm Living has taken in our bathroom with som cool baht curtains and towels.

Here’s a sneak peek at some of the collection, and tomorrow I show all the wonderful news in children’s front. What do you think of the collection? Which design do you have to own? Add a comment ♥

Artikel
FermLiving Autumn/winter 2012 – Sneak Peak
Beskrivelse
Ferm Living er et dansk firma som bare stormer frem, og jeg ved, at I alle kender dem. Ferm Living er et af mine favorit brands når det gæ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

Leave a Reply