Produkt og design (Interior design) VÆRD AT BESØGE

Afternoon Tea med Royal Copenhagen i Perchs Tea Room

Afternoon Tea med Royal Copenhagen i Perchs Tea RoomI tirsdag var jeg inviteret til afternoon tea af Royal Copenhagen i Perchs historiske tidslomme af en Te salon: Perch’s Tea Room. Royal Copenhagen havde inviteret pressen til afternoon tea i forbindelse med lanceringen af deres forårsnyheder.

 Vi blev budt fint velkommen med gode håndtryk, smil og champagne. Vi var mange og fyldte lynhurtigt de gamle smukke lokaler op, og snakken summede i hele lokalet.

Der var dækket fint op med små håndsnitter, cucumber sandwich og gudelækre scones. Niolaos Strangas kokken fra Go’ Morgen Danmark stod for de smukke og delikate kager. Vi blev naturligvis også budt på tea, mange forskellige slags Tea, som smagte dejligt.

Hvis du aldrig har besøgt Perch’s Tea Room, så kan jeg varmt anbefale at du drikker tea og bestiller en scones med lemon curd og flødeskum, næste gang du er i København. Perch’s Tea Room ligger lige ovnenpå deres butik i Kronprinsensgade. Et besøg i butikken er også et must, her træder du også ind i en helt anden tid, hvor alt er som det altid har været. Teen bliver vejet på gammeldags vægte med loder og omgivelserne er nostalgiske og uændrede.

Royal Copenhagen byder på mange smukke nyheder, der er helt klart nogle ‘must haves’ i blandt. Jeg fotograferede lidt fra arrangementet til jer. I kan se alle nyhederne på Royal Copenhagens hjemmeside

Afternoon Tea med Royal Copenhagen i Perchs Tea Room

Delikate mesterværker af Niolaos Strangas

 

Afternoon Tea med Royal Copenhagen i Perchs Tea Room

Etagere i 5 etager. Kan justeres i højden og helt skilles ad.

 

Afternoon Tea med Royal Copenhagen i Perchs Tea Room

Afternoon Tea hos Perch

Afternoon Tea med Royal Copenhagen i Perchs Tea Room

Nyhed: Espressokop som er ekstra tyk i porcelænet, så den holder på varmen og kan opvarmes ovenpå espressomaskinen. Koppen har også en fordybning i bunden hvilket er ideelt når man drikker espresso. Så fin!

Afternoon Tea med Royal Copenhagen i Perchs Tea Room

Min favorit nyhed, krukker i mega mussel med tætsluttende låg, fås i tre højder. Jeg er sSÅ forelsket i dem.

Har du læst om dengang jeg boede hjemme, og vi skulle babysitte et komplet Flora Danica stel? Læs artiklen som jeg skrev for Kvindetid.dk her det er en sjov historie.

 

I was invited to afternoon tea at tho old Danish Tea saloon, Perchs Tea Room.

The occasion was the Royal Copenhagens launch of their Spring news. A lovely afternoon with beautiful china, delicious food, beautiful and sumptuous cakes, the perfect setting and lots of new products. I’ve already found a few must-haves.

If you are in Copenhagen, You have to visit Perchs  Tea Room and their store, it is beautiful and nostalgic experience, and a very tasty one also. Perch’s Tea Room is located in Kronprinsensgade fifth

 

 

Afternoon Tea med Royal Copenhagen i Perchs Tea Room
Artikel
Afternoon Tea med Royal Copenhagen i Perchs Tea Room
Beskrivelse
I tirsdag var jeg inviteret til afternoon tea af Royal Copenhagen i Perchs historiske tidslomme af en Te salon: Perch's Tea Room. Royal Copenhagen havde inviteret pressen til afternoon
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply