Entré -(HALLWAY) Produkt og design (Interior design)

Ekstra pres på garderoben i vinteren #1

Garderoben/entréen kommer under ekstra pres, når vi når denne årstid. Hos mig gisper knagerækken efter luft, den er fuldt overhængt med jakker, tasker, tørklæder m.m. -Faktisk er en af mine knager røget ud af væggen, og desværre tog den lidt væg med sig…. det siger bare lidt om, HVOR meget pres min entré er under… jeg er garanteret ikke den eneste vel?

Jeg har kigget meget på knager den seneste tid – ikke blot knager, men også knagerækker og andre spændende løsninger. Jeg tænker, at jeg vil dele mine fund med dig, du er garanteret i samme båd!

De først knager som jeg vil dele med dig, er designet af Bo Junker. De er super smukke, og sælges i et sæt af 3 stk. i forskellige størrelser. Det der er lidt specielt ved denne smukke knage er, at Bo ikke kan få sat den i produktion før han har 200 bestillinger – puha det er hårdt at være designer i dag, det er dyrt at producere. Se mere om priser og leverings tid her

Ekstra pres på garderoben i vinteren #1

 

Jeg faldt for dette cool alternativ, da jeg besøgte Designtrade messen for et par måneder siden. Det er By Wirth der står Coat Hanger og jeg er ret vild med den lækre løsning. Kan købes hos Kaiku.dk

Ekstra pres på garderoben i vinteren #1

‘SWING’ fra LindDNA er også en lækker løsning. Den falder i hvertfald ikke ud af væggen som mine knager gjorde – her skal jeg bare sørge for, at den er monteret godt i loftet. Den kan købes hos Designdelicatessen.dk

Ekstra pres på garderoben i vinteren #1

Jeg har en lille dreng på 4 år – han er i den der “kan selv – vil selv” alder. Jeg er derfor sikker på, at han vil sætte pris på at have sine egne knager. En til børnehavetasken og en til vinterjakken. De skal naturligvis placeres, så han selv kan nå – ellers bliver der ballade. De her fine knager fra FermLIVING vil han kunne lide, det er helt sikkert! De komme i 4 forskellige personligheder og kan købes her

Ekstra pres på garderoben i vinteren #1

‘READY’ fra Normann Copenhagen er også et ret godt bud – og som ekstra bonus sidder der et lille spejl i knagen, så kan man da lige tjekke makeuppen eller at man ikke har havregryn i skægget (altså hvis man er mand naturligvis) – det er altid rart at forlade matriklen med stil. ‘Ready’ fås i flere farver og kan købes her

Ekstra pres på garderoben i vinteren #1

Vil du have mere inspiration, så finder du også et par sider om entréen i dette nummer af Boligcious Lookbook “The Autumn Issue”

 

Ekstra pres på garderoben i vinteren #1
Artikel
Ekstra pres på garderoben i vinteren #1
Beskrivelse
Garderoben/entréen kommer under ekstra pres, når vi når denne årstid. Hos mig gisper knagerækken efter luft, den er fuldt overhængt med jakker, tasker, tø
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply