Gaveidéer (Gift ideas) INTERIØR Produkt og design (Interior design)

Et ikonisk design i ny forklædning

Sponsoreret af Kähler

Den klassiske og ikoniske vase Omaggio fik sidste år et nyt familiemedlem i glas. Smukke farver, som vader lige ind boligen som den skal se ud nu, med glas, blommefarver og blå toner. Vasen, som er håndlavet har stadig sine genkendelige striber, men meget mindre markante, end sine familiemedlemmer.

Den store glasvase gennemgår fra start til slut en proces, hvor op til 15 dygtige håndværkere sikrer formgivningen er, som den skal være. Det er ret vildt ikk? Der er altså 15 håndværkere indeover hver eneste af de store vaser, for at sikre, at du får et smukt designprodukt af den allerbedste kvalitet.

Den lille buttede Omaggio-lysestage, er køn med lys i, fordi lyset spiller fint i glasset og understreger de karakteristiske og omhyggeligt placerede striber.

På den lille vase i serien er striberne smallere end sædvanligt, hvilket gør vaserne endnu lækre at mikse sammen, fordi de fremstår ens, men både i form og grafiske detaljer skiller de sig lidt ud fra hinanden. Lidt ligesom en søskendeflok ikk? Man ligner hinanden men alligevel er der forskel på højde, drøjde og små personlige særpræg.

Min favorit den blommefarvede, jeg synes de alle er fine med den lækre blommefarve passer godt ind hos mig og til farverige blomster

Vaserne kan bruges et mange andre ting. Brug den lille lysestage på skrivebordet til klips, på badeværelset til vatpinde eller vatrondeller, eller bruge den til tapasbordet med pesto i. 

Jeg kan godt lide uhøjtidelige middage… nede på jorden og en opfordring til at alle hjælper lidt til og sørger for sig selv og hinanden. Som f.eks. her hvor stakke af tallerkner, bestik og servietter står smuk klar til selvbetjening.

På min instagram profil har jeg netop sat gang i en konkurrence, hvor du kan vinde sættet her i valgfri farve. Tjek den her

Hvis du vil sere Omaggio vasen i andre farver og andre miljøer, så kan du tjekke den her

Foto + Styling: Malene Marie Møller

Et ikonisk design i ny forklædning
Artikel
Et ikonisk design i ny forklædning
Beskrivelse
Sponsoreret af Kähler Den klassiske og ikoniske vase Omaggio fik sidste år et nyt familiemedlem i glas. Smukke farver, som vader lige ind boligen som den skal se ud
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply