DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

Butterfly on print

Disse sommerfuglene kunstprint er efterhånden ret klassiske, men ikke desto mindre er de stadig så smukke. De minder mig altid om min far, han havde nemlig en del rammer med “udstoppede” sommerfugle (fy altså… –jeg ved det godt, det er synd), som jeg var så fascineret af som barn. Kan stadig blive voldsomt fascineret af mønstre og farver på sommerfugle, tænk hvad naturen kan skabe.

Hagedornhagen har lavet en stor kollektion af disse sommerfugleprint og den ene er smukkere end den anden. Kan købes hos Rosborgshop.dk

hagedornhagen-s11-plakat

 

Butterfly on print
Artikel
Butterfly on print
Beskrivelse
Disse sommerfuglene kunstprint er efterhånden ret klassiske, men ikke desto mindre er de stadig så smukke. De minder mig altid om min far, han havde nemlig en del rammer
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply