INTERIØR Kunst RUM OG INDRETNING

Bestil en billedvæg – Plug & Play

Har du svært ved at få lavet en smuk billedvæg der hænger sammen? – Lad mig lave din billedvæg!

Hvis der er noget jeg har erfaring med, så er det at lave billedvægge. I de her Coronatider er mine private indretningsopgaver steget markant, og det er jo dejligt, at så mange har haft lyst til at ændre deres hjem og kommer til mig for rådgivning. En af de ting der har været stor efterspørgsel på har været hjælp til kunstvægge. Mange vil gerne have en billedvæg, men har svært ved at vælge kunstprint og hvordan man hænger dem op. Jeg har derfor grafisk lavet bud på billedvægge til mine kunder og det har været en stor succes.

Lad mig hjælpe dig! Bestil et oplæg til billedvæg hos mig. Jeg tager udgangspunkt i dit hjem, din stil og dine ønsker. Jeg laver den på mål, så den passer til det areal du har afsat, eller jeg hjælper med at finde et par enkelte billeder, der fuldender en allerede eksisterende væg. Jeg kan også hjælpe med blot at finde et værk eller to til enkelte vægge. Jeg tager altid udgangspunkt i din stil og dit budget, og derfor bliver billedvæggen personlig.

Prisen for min hjælp til din egen billedvæg (3-7 billeder) koster 1.200 kr. inklusiv. moms, derudover får du en link-liste til direkte køb, samt en rabatkode, så du kan handle kunstprint med 20% rabat.

Om du er til foto-kunst, abstrakt, minimalisme, akvarel eller grafisk er du i sikre hænder hos mig, jeg kan navigere i det hele. Jeg er også stærk i billedvægge med kant, humor og provokation eller, billeder til teenagerværelset eller børneværelset.
Send mig en mail: malene@boligcious.dk hvis du ønsker at bestille en billedvæg sammensat unikt til dig <3

Her kommer et bud på tre billedvægge som du kan bruge kvit og frit – Vil du have din helt egen sammensætning, så skriv til mig.

1. ‘Blue Composition’ af Berit Mogensen Lopez Køb her / 2. ‘Vie’ af N. Atelier kan købes her / 3. ‘Blue’ af Berit Mogensen Lopez køb her / 4.’Peach Woman’ af Elena Fiorenza kan købes her / 5. ‘Mellow’ af TPC x Jan Skacelik kan købes her / 6. ‘Bloom’ af Berit Mogensen Lopez ( jeg har valgt at ‘lægge den ned’) køb her

1.’THE E1027 COLLECTION NO 05′ af Atelier by Mintstudio, køb her / 2. ‘NIPPLES’ af Anna Johansson, kan købes her / 3. ‘GEORGES BRAQUE, ESTAMPES LIVRES’ af Galerie Maeght, kan købes her / 4. ‘Shadow No.13’ af Hein Studio, køb her / 5. ‘FRANZ KLINE, UNTITLED 1950’ af Rosenstiels, kan købes her / 6. ‘ABSTRACT LINES 01’ af Rubin Studio, køb her

1. ‘No Caller ID’By Henrik Bülow, køb her / 2. ‘Sketchbook Abstracts 02’ af Paper Collective kan købes her / 3. ‘Playground 01’ af Maia Flore kan købes her / 4. ‘JH 01’ af Joakim Heltne, køb her

Skriv til: malene@boligcious.dk eller sms: 51605222 hvis du vil bestille mig til at lave din billedvæg og dermed også få 20% rabat på billeder og rammer.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply