INTERIØR

Design med humor

Claydies har så meget humor i deres design, de går lige til kanten, men de gør det på en lækker måde.

Der er brug for piger som Tine og Karen i dansk design – nogle som kan provokere lidt, give alt det pæne og højtidlige modspil. Branchen har det med at være stilrent, minimalistisk og højtidligt – det er der ikke noget i vejen med, jeg elsker vores stolte design traditioner, men jeg savner lidt kant og humor engang imellem. Derfor hylder jeg designere som Tine og Karen – de er modige og det er tydeligt, at de har en fest med det de laver. De er ikke kommercielle, de går ikke efter at lave sikkert design, som helt sikkert vil sælge i kassevis, de vælger at lave det de synes er sjovt, også selvom målgruppen er snæver.

For mig er det en hårfin balance. Jeg vil gerne have et lækkert hjem, strømlinet med et miks af klassisk og ny design, men jeg vil også have kant og humor. Man kan sagtens mikse de to på en stilfuld og lækker måde uden,at det bliver for meget gag og gøgl.

Claydies har netop åbnet webshop, den kan du besøge her

Design med humor

The Danish design duo Claydies makes ceramics with edge and humor.

Visit their site here

 

Design med humor
Artikel
Design med humor
Beskrivelse
Claydies har så meget humor i deres design, de går lige til kanten, men de gør det på en lækker måde. Der er brug for piger
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply