HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES) RUM OG INDRETNING

Skønneste grønne hybel på 35 kvm.

Jeg faldt over denne skønne single-bolig og tabte fuldstændig mit hjerte til den. En lille et-værelses lejlighed, fuld af skønne planter, lækker boheme-stemning og den skønneste altan. Jeg er helt solgt og ville ønske, at jeg havde haft så skøn en et-værelses, da jeg flyttede hjemmefra… men så igen, ville man så nogensinde flytte fra den? Altså jeg sidder her, og skriver dette blogindlæg i mit køkken i min kæmpe 6-værelses lejlighed og tænker wauw… hvor kan man da bare bo cool og hyggeligt på meget færre kvadratmeter! Nu har jeg så børn og kæreste, og bonusbarn og hund, så det er ikke lige en mulighed, men hey… det her det ku’ jeg faktisk rigtig godt… altså om 100 år når ungerne er fløjet fra reden.

Hvis du bor i en et-værleses eller skal til at flytte, så synes jeg virkelig du skal dykke ned i denne bolig og lade dig inspirere <3

Lejligheden er til salg, den ligger i Sverige og kan ses her

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Monogardiner
    marts 15, 2019 at 10:11

    Det er sku godt indrettet på så lidt plads! 🙂
    Galt den er flot.

Leave a Reply